2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۲

126 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وضعیت ترمیم معدل برای نظام قدیمیا برای کنکور۱۴۰۲به چه صورت میشه من امروز رفتم اموزش پرورش گفت نظام قدیمیا دیگه ترمیم معدل نمیتونن کنن

تا جایی که شنیدم می‌تونین مجددا امتحان بدید ولی دیگه طراحی سوال برای نظام قدیم نداریم، باید طبق کتب نظام جدید امتحان بدین

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

تا جایی که شنیدم می‌تونین مجددا امتحان بدید ولی دیگه طراحی سوال برای نظام قدیم نداریم، باید طبق کتب ...

اگه دوباره هم بشه عالیه من راضیم اما رفتم اموزش وپرورش گفت نظام قدیمیا دیگه ترمیم معدل ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوباره هم بشه عالیه من راضیم اما رفتم اموزش وپرورش گفت نظام قدیمیا دیگه ترمیم معدل ندارن

من از یه نفر پرسیدم می‌گفت تا هفته‌ی پیش هنوز بخش‌نامه‌ای در مورد اینکه امسال وضعیت برای ترمیم معدل نظام قدیم به چه صورته نیومده.

پارسال هم کلا ترمیم معدل رو برای نظام قدیم برداشته بودن ولی انگار می‌تونستن یه دیپلم دیگه بگیرن و طبق اون کنکور بدن.

در مجموع چیزی نیست که بخوای به خاطرش نگران باشی💛

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

من از یه نفر پرسیدم می‌گفت تا هفته‌ی پیش هنوز بخش‌نامه‌ای در مورد اینکه امسال وضعیت برای ترمیم معدل ...

وای اره انقدر ذهنم درگیره من رفتم گفت شمارشتت تجربیه اگرمیخوای ترمیم بزنی باید بری دیپلم ریاضی یا انسانی بگیری طبق همون کنکور بدی خیلی بده.ممنون عزیزم بی زحمت خبری شد همین تاپیک بهم بگین

وای اره انقدر ذهنم درگیره من رفتم گفت شمارشتت تجربیه اگرمیخوای ترمیم بزنی باید بری دیپلم ریاضی یا ان ...

آره طبق قانونی که الان دارن باید دیپلم یه رشته‌ی دیگه رو بگیرید و بعد کنکور بدید. ولی هنوز وضعیت امسال معلوم نشده.

اگه خبری شد حتما بهتون میگم 💛

ینی الان من دیپلمم ریاضیه میخام کنکور تجربی بدم.....باید چیکار کنم؟

طبق چیزی که تا الان هست شما باید دیپلم تجربی بگیرید و بعد براساس دیپلم جدید برای کنکور ثبت‌نام کنید.

حالا من فردا بازم می‌پرسم ببینم تغییری داشته یا نه

ینی همه رو از اول امتحان بدم؟یا ففط زیستو؟؟؟

تمام دروس رو باید دوباره امتحان بدین

عزیزم من نظام قدیمم رشتم ریاضی میخوام کنکور تجربی یدم....من باید دیپلم تجربی بگیرم؟