2777
2789
عنوان

فقر و ازدواج

253 بازدید | 17 پست

وضع مالی پدرم خیلی داغونه نه ماشینی نه وسایل زندگی خوبی داره

یه خواهر 20 ساله دانشجو دارم که چند ماهی میشه مشکل اعتماد به نفس پایین پیدا کرده

یه خاستگاری براش پیدا شده که 31 سالشه و بی نهایت پولدار

خودشم انگار از وضع زندگیش خسته شده بود به دلش بو قبول کنه اما بابام که پسره را  و خانوادشا میشناسه میگه اومدن خونه زندگی دیدن میرن خیلی سر تر از ما ان

خواهرمم گفت بگید نیان من ازدواج نمیکنم

دلم براش میسوزه  هیچکدوم مابچه ها خوشبخت نشدیم ): 

لگد ب بختش نزنه

چ ربطی داره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا 

چرا اینقدر خودشو بدبخت میبینه 

بگذار بیان 

زن کریس رونالدو یه فروشنده ساده فقیر بود 

الان ببین چقدر پولدار و خوشبخته 

مهم خود طرفه 

مطمئن باش اگه پسره خوشش بیاد پول براش مهم نیست چون خودش به اندازه کافی پول داره

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
احتلاف طبقاتی 

من خیلیارو دیدم ازدواج کردن ومشکلی پیش نیومده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نمیدونم روانشناسا ک جور دیگ  میگن البته من کلا اطرافم کسیو ندیدم مثلا بیان با فقیر ازدواج کنن&n ...

چ عجیب

اره اختلاف طبقاتی مهمه عزیزم 

انشاالله ک یک بخت خوب نصیبش بشه