2777
2789
عنوان

دو تا بچه داشتن عجیبه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای منم عجیبه  میدونی چرا  جون میگم چه صبری دارن  خودم یکی دارم دارم دیوونه میشم

اونم میگفت بچم شیطونه ولی خب دیگه عجیب که نیست هزاران نفر دو تا بچه دارن چون خودش نمیخواد بیاره که نباید تحقیر کنه 

اره تو این زمونه واقعا یکی بسه چون زنامون بیشتر عاقلتر شدن و زندگیشونو پای بچه نمیذارن بیشتر به خودشون میرسن نه به بچه داری منم۲۷ سالمه انشاالله خدا بخواد میخوایم اقدام کنیم فقط یدونه

آره خیلی مغرور بود 

شما ناراحت نشو، هر کس با توجه به شرایط خودش و اون طرز تفکری که داره زندگی میکنه، شما هم دوست داشتی دو تا بچه داشته باشی، خودت اعتماد به نفس داشته باش، که حرف بقیه ناراحتت نکنه، بعد میتونی محترمانه حتی دلایل خودت رو هم بگی. 

برای منم عجیبه  میدونی چرا  جون میگم چه صبری دارن  خودم یکی دارم دارم دیوونه میشم

خب مشکل همینجاست.وقتی یکی داری مجبوری تمام نیازها و تنهاییاشو خودت پر کنی.ولی وقتی دوتا باشن انگار بچه نداری و واقعا راحتی.

البته اختلاف سنی رو هم باید رعایت کنی.

الحمدلله رب العالمین❤
خدایی دنبال شر میگردیا 😂😂 چه ربطی داشت الان

ن بابا چ شری 

دارم تو سایت بارداری و فرزند اوری از حقوق خودمون دفاع میکنم

نه که یه عده ابله برگردن بگن سگ و گربه بیارید و فحش بدن به هرکی بچه میاره

اره تو این زمونه واقعا یکی بسه چون زنامون بیشتر عاقلتر شدن و زندگیشونو پای بچه نمیذارن بیشتر به خودش ...

اره مخصوصا زن های شاغل 

عضو تاپیک رژیم لاغری فیت شو ...وزن فعلی:76 کیلو وزن هدف:67 کیلو ...سرگروه: النازییییی...لینک صفحه :https://www.ninisite.com/discussion/topic/8274594/رژیم-لاغری-فیت-شو