2777
2789
عنوان

بیایین

68 بازدید | 19 پست

سلام 

پس فردا که پسر همسایمون میره بیرون منم می خوام برم بیرون اما این پسره اصلا به نا محرم نگاه نمی کنه 

من چی کار کنم که بهم نگاه کنه ؟؟ یا باهام حرف بزنه ؟؟؟ یا توجه کنه ؟؟؟

لطفا آش نذری و چادر گل گلی رو نگین 

برای بهترین راه حل فال می گیرم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
برو فیلم اقا زاده رو ببین بهت یاد میده چکارکنی مثل راضیه

نه نمی تونم که چون چندین قسمته

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر شجاع نیستی بری بهش بگی ازش خوشت میاد؟

بگذریم

ببین یه کتاب مثلا لیلی و مجنون جامی چیزی گیربیار بعد برو بهش بگو این کتاب خیلی قشنگیه دوستدارم شماهم بخونیدش و اینا بعدم یکم توضیح بده.بعدهم سرصحبتو باز کن دیگه

درخود بطلب هرانچه خواهی که تویی

چرا انقدر شجاع نیستی بری بهش بگی ازش خوشت میاد؟ بگذریم ببین یه کتاب مثلا لیلی و مجنون جامی چیزی گی ...

وای نه روم نمیشه 😁🤭

چرا انقدر شجاع نیستی بری بهش بگی ازش خوشت میاد؟ بگذریم ببین یه کتاب مثلا لیلی و مجنون جامی چیزی گی ...

اصلا تا حالا سلام هم نکردم بهش 

راه حلو اجرا کن

عزیزم ۵ تا صلوات بفرست 

سوره حمد رو بخون 

یه صلوات واسه شهدا بفرست 

نیت کن 

راه حلو اجرا کن

از اون بچه مثبت هاس

راه حل دیگه ای بلدی 

گفتم و نیتم کردم

خواجه دربیتهای ۱-۲-۳- به ترتیب فر ماید : ( اگر چه از رلفغ محبوب و گرفتاری عشق او کارمسخت شده اما همچنان امید گشایش از جوانمدری او درام ) ( سرخی چهر ما رکه مانند شراب قرمز است به شادی نسبت مده بلکه این سرخیخون  دلم است ه در ظاهردیده می شود ) ( آهنگ نوازنده ازخودبی خودم خواهدکرد دریغو افسوس چنانکه به این پدره اجازه ورود نداشته باشم = پرده خباس دارد اول یعنی پرده و گامسازموسقی دومطریق عشق ) خود تفسیر کنید
۲-   سخت به این موضوع دلبسته ایدو ش و روز درفکراجرای آن می باشیدباید بدانید که ارداه واختیار دو عامل قوی این حرکت می باشند که همراه با توکل رخداوند به هر چیز دست نایافتنی می توانید دسترسی پیداکنید و بداندی که آینده از آن شماست و در دستان پرقدرت شما جای دارد پس حرکت کنید و اقدام نمایید و از افراد با تجربه کمک بگیرید
۳-   مشکل شمابا صلاحدید افراد با تجربه و کار آزموده حل می شود اما مسیری نسبتاً طولانی دارد پس باید شکیبا باشید و از ناملایمات نترسید از دوسنتان ناباب برحذزباشید
۴-   فرزندم آن که میگریدفقط یک درد دارد ولی آن کس که می گریاند هزارو یک درد دارد اما آن کس  که هزاران درد دارد ولی ودیگران رامی خنداندنابغه زمان خود و قابل هرگونه احترام است موفقیت در چند قدمی شماست تلاش کنید تا آن را به چنگ آورید
۵-   خواجه در بیتهای ۴-۵- به ترتیب فرماید ( من آن شاعر جادو گری هستم که بسحر کلام و سخن هرچه می نگارم تماماً شیرین و شکر انگیز است ) ( با صد امید وآرزوبه سرزمین عراق قدم نهادم پس ای راهنمای قلب گمشده ام مرا ترک مکن )
از اون بچه مثبت هاس راه حل دیگه ای بلدی 

خب ببین یه کتاب مثلا منتظران ظهور من خوندمش یه همچین چیزی یا کتاب یادت باشد خیلی خوشگله خاطرات شهدای مدافع حرمه بخر اول بعد بده بهش بگو خیلی کتاب قشنگیه خودم خوندمش بعد بگو چون به شخصیت شماهم میخوره گفتم بخونیدش

یکمم اعتماد به نفس داشته باش محکم منم مثبتم دلیل نمیشه که کتاب نخونم یا مثلا یه پسری اومد طرفم دربرم که

خواجه دربیتهای ۱-۲-۳- به ترتیب فر ماید : ( اگر چه از رلفغ محبوب و گرفتاری عشق او کارمسخت شده اما همچ ...

درست بود ؟

خب ببین یه کتاب مثلا منتظران ظهور من خوندمش یه همچین چیزی یا کتاب یادت باشد خیلی خوشگله خاطرات شهدای ...

مثلا اون که اومد بیرون موتورش رو روشن کنه من ببرم کتاب رو بدم بهش ؟ 

درست بود ؟

اره خیلی خوب بود مرسی عزیز دلم

درضمن عاشقی باش ولی اعتماد به نفس داشته باش با همین مرتضی اگه منظورته اول یکم اشناشو بعد اگه دیدی کلا تو این باغا نیست بهش بگو که دوسش داری من جای تو بودم حتما میگفتم