پس فردا که پسر همسایمون میره بیرون منم می خوام برم بیرون اما این پسره اصلا به نا محرم نگاه نمی کنه
من چی کار کنم که بهم نگاه کنه ؟؟ یا باهام حرف بزنه ؟؟؟ یا توجه کنه ؟؟؟
لطفا آش نذری و چادر گل گلی رو نگین
برای بهترین راه حل فال می گیرم
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اره خیلی خوب بود مرسی عزیز دلم درضمن عاشقی باش ولی اعتماد به نفس داشته باش با همین مرتضی اگه منظورت ...
خواهش می کنم
مرسی که تو هم راهنماییم کردی
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اره تو راهروی ساختمون گیرش بیار یا دم در بهش بگو یکمم توضیح بده و اینا.بعدا کم کم اشنا میشید
به نظرت تو اینستا فالوش کنم ؟
نه بعد میگه نگاه دختره ولگرد فضای مجازیه و ازایناس که هرروز تو اینستا عاشق یکی میشنو اینا.فعلا نه بعد که اشنا شدید میفهمه ادم خوبی هستی با شخصیتت اشنا میشه اونموقع مشکل نداره