princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 عنوان نیروهوایی 180 بازدید | 11 پست خانوما کسی که اطرافش شاغل نیروهوایی باشه هست؟چندتا سوال دارم 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙 1400/08/25 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 دوستم شوهرش نیروهوایی بود ببخشید خیلی نسبت به حجاب حساس هستن یا نه عادین؟آخه معمولا نظامی ها حساسند نسبت به حجاب و پوشش 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 داداشم بازنشسته شداز نیروهوایی ببخشید یکی از سوالامو بالا عرض کردم و اینکه نمیدونید حقوقشون حدودا چنده؟ 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
مهنووش عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1505 ببخشید خیلی نسبت به حجاب حساس هستن یا نه عادین؟آخه معمولا نظامی ها حساسند نسبت به حجاب و پوشش نه اتفاقا این بیشتر مانتو کوتاه بود با شالموهاشم خیلی پوشیده نبود با اینکه توی منطقه نظامی هم زندگی میکنه خدایا خودت میدونی چی میخام آمین😌
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 نه اتفاقا این بیشتر مانتو کوتاه بود با شال موهاشم خیلی پوشیده نبود با اینکه توی منطقه نظامی هم زندگ ... عه پس خوبه😁 نمیدونید حدودای حقوقشون چنده؟ 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
مهنووش عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1505 عه پس خوبه😁 نمیدونید حدودای حقوقشون چنده؟ نه نپرسیدم البته بستگی به درجه داره که چه مقطعی باشن خدایا خودت میدونی چی میخام آمین😌
پر3 عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 7286 ببخشید یکی از سوالامو بالا عرض کردم و اینکه نمیدونید حقوقشون حدودا چنده؟ الان باتوجه به تورم حقوقشون بیشترشده ولی حقوق بالایی ندارن ارتشیها متأسفانه، ارتش همیشه مظلوم قرارگرفته،مثل داداش مظلومم
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 الان باتوجه به تورم حقوقشون بیشترشده ولی حقوق بالایی ندارن ارتشیها متأسفانه، ارتش همیشه مظلوم قرارگر ... آهان ممنون عزیزمفقط اینکه داداشتون نسبت به حجاب خیلی حساس نیستن؟ 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2730 نه نپرسیدم البته بستگی به درجه داره که چه مقطعی باشن ممنون عزیزم🌹❤ 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙