2777
2789

رفته بودم با دوستام بیرون... بعد همه شون دانشگاه های خوب خوب قبول شده بودن.... همه شون ماشین زیر پاشون بود... گوشی های خوب... 

منکه اصلا روم نمیشد گوشیمو بیرون بیارم چون قدیمیه... موقع رفتن هم زنگ زدم بیان دنبالم کلی معطل شدم همه رفتن من تنها موندم... من پشت کنکورم... اینقد حس و حالم بده دلم میخواد خودمو بکشم... همه یا قیافه دارن یا پولدارن یا خوشگل... من هیچ پخی نیستم... کاش بمیرم همین امشب... خانودامم ک اصلا منو درک نمیکنن خاک تو سرشون 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
مدل گوشیت چیه 

هواوی 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل خودت اینده ات رو بساز میدونم تنهایی و بی حمایت اینده ساختن خیلی سخته ولی با تلاش خودت بسازش نه ازدواج

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزم من خیلی درکت میکنم

ولی امقدر خودتو نکوب

درس بخون یه دانشگاه خوب قبول میشی شک نکن🌹

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بخون ایشالله امسال قبولی نیگا ولی قبلش اعتماد ب نفست ببر بالا دیدگاهت رو نسبت ب خودت عوض کن چ رشته ای میخوای بری  شاید چیز اشتباه رو انتخاب کردی و اگ ی رشته دیگ کنکور بدی بهتر باشه 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
قوی باش و از کنکورت به شغل عالی برس ضعیفا میبازن ازین حس تلخت ارادتو قوی کن

چی بگم والا خیلی هاشون ننه باباشون پولدارن ماشین انداختن زیر پاشون... گوشی خوب... کار آزاد براشون دست و پا کردن... ما فقط بدنیا اومدیم نگاه کنیم 

من ۲۷سالمه

تازه ی گوشی سالم و خوب خریدم

قبلی رو میدیدی کرک و پرت میریخت🤣

ماشین هم ندارم با اسنپ میرم اینور اونور

تلاشمو کردم بعد ی سال ونیم شاغل شدم

جونم برات بگه پدر هم ندارم

شرایط یکی دیگه ممکنه خیلییی بهتر از من باشه ک هس

رفیق دارم میلیونر

ولی چرا باید خودمو مقایسه کنم؟

تنها کسی ک اجازه داری مقایسه کنی،خودتی و گذشته ت

هرروزت باید بهتر از دیروزت باشه

خداروشاکر باش بخاطر سلامت جسم و روح و داشتن پدر مادر