2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باخمیر بربری درست میکنم به دوتاخمیر بربری یه دونه تخم مرغ وکمی آرد اضافه کن تاحدی که به ست نچسله بعد بذار توی ظرف روش روچرب کن سلفون بکش تا یکی دوساعت بعدحجمش دوبرابر بشه بعد ورز بده وته قالب هات یه تیکه خمیر بنداز دستت روکمی خیس کن وهی فشار بده به اطراف ظرف تا خمیر باز باشه لبه های خمیر ضخیم ترباشه خوشگلتر میشه بعد چندتاچنگال بزن من قالبام نچسبن زیر خمیر روغن نمیزنم بعدش میتونی بذاری توفر یه کم بپزه بعد روش مواد روبریزی من نمیذارم همونطوری اول سس قرمز بعد پنیر پیتزا بعد گوشت چرخ کرده سرخ شده بازردچوبه وپیاز وادویه میریزیم روش قارچ میریزیم وفلفل دلمه یه کم آویشن میپاشیم دوباره پنیر پیتزا بعد روی پنیر پیتزاروخوب آب اسپری کن که توی فر خشک نشه بعد بذار طبقه ی وسط فر ازقبل گرم شده بادمای فکر کنم صدوهفتاددرجه حدود ببست دقیقه بپزه هروقت زیر خمیرت طلایی شده بود شعله پایین روخاموش کن وگریل بالا روبرای دوسه دقیقه روشن کن.میتونی توی فر یه لیوان فرانسوی نشکن رو تانصفه آب کنی بذاری ولی اگه روی پنیر پیتزاروخوب آب اسپری کنی نیازی به اون نیست البته اونقدر آب اسپری نکنی که پیتزات دوش بگیره ها.پنیرت حتما از قبل ازفریزر بیرون گذاشته بشه فریز نباشه

میتونی توی گوشت چرخ کرده ای که قراره سرخ کنی همبرگر بریزی عطر خوبی میگیره اگه همبرگرت هم کبابی شده باشه که عالیه قارچ هات روهم یه کم ضخیم اسلایس کن باریک باشه خشک میشه زیاد طعمش خوب نمیشه قارچ هاروخیلیا میگن سرخ کنید که آب نندازه ولی قارچ خام عطرش عالیه.من سوسیس و...نمیریزم میگم دیگه قارچ وگوشت درست کنم که سالم باشه.نوش جونتون