2777
2789

الجی

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما دارین؟ راضی هستین  چرا بعضیا میگن تمیز نمیشوره

بله عزیزم من ک راضیم

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
چرا بعضیا میگن کثیف میشوره

😐😐نه کی گفته حتما از شوینده مناسب استفاده نمیکنن 

من دم دستی هامو با ژل ظرفشویی میشورم ظروف مهمان رو با قرص فینیش و مایع جلا دهنده ی کم میریزم مشکلی نیست 

😐😐نه کی گفته حتما از شوینده مناسب استفاده نمیکنن  من دم دستی هامو با ژل ظرفشویی میشورم ظروف ...

سلام دوست عزیز ازچه ژلی استفاده میکنی؟اسیبی ب ماشین نمیزنه؟من دایم از فینیش کوانتوم استفاده میکنم هزینه ش دیگه برام زیادی میشه ..بعد جلا دهنده مگه آرمش نمیاد رو ال سی دی جلو ماشین؟ اگه نریزیم اشکالی داره،؟

سلام دوست عزیز ازچه ژلی استفاده میکنی؟اسیبی ب ماشین نمیزنه؟من دایم از فینیش کوانتوم استفاده میکنم هز ...

گلم من از ژل فست دراپ استفاده میکنم ۶۰۰ ml قیمت هم ۶۵ .نه عزیز چ آسیبی مخصوص ظرفشوییه من با  ژل دیگه جلا دهنده نمیریزم ولی با قرص و پودر حتماااا جلا دهنده میخواد .جای جلا دهندش هم نگاه کنی متوجه میشی لازم داره یا نه