این خوبه فقط یه قسمتش ک شوهرش میخواد طلاقش بده خیلی گریه دار بود
😭💔برم بخونمش
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
چطور وقتتون رو صرف این رمانهای آبگوشتی میکنین چیزی بخونید که ارزش داشته باشه
من هیچوقت نشده رمان ابگوشتی بخونم چیزهایی میخونم ک ارزشش رو داشته باسه
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
یه رمان طنزم خوندم اسمش مگس بود 😂خیلی باهاش خندیدم
عه پس میخونم اخه قسمت اخرش رو خوندم فکر کردم از سیاوش جدا میشه
نه جدا نمیشن ولی تهشم عروسی نیس🙄 با ابراز علاقه تموم میشه به قول خود سیاوش به هم رسیدن اخر داستان نیست خودش شروع یه داستان جدیده😍🙃
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من هیچوقت نشده رمان ابگوشتی بخونم چیزهایی میخونم ک ارزشش رو داشته باسه
رمانی که ارزش داشته باشه کتاب میشه
رمان با ارزش جایزه ی ادبی میگیره
رمان با ارزش میره تو لیست پرفروشهای نیویورک تایمز
در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
رمانی که ارزش داشته باشه کتاب میشه رمان با ارزش جایزه ی ادبی میگیره رمان با ارزش میره ...
خیلی از اینهایی ک خوندم چاپ شدن گلم مثل اوشیدا یا گناهکار و
..
منمممم ولی از نشونه های یه رمان خوب اینه تهش عروسی نشه😂💔
در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)