2777
2789
قدیمیا قشنگن الان وقتی میخونی انگار یه بچه ۱۲ ساله نوشته مسخره هستن

دقیقا خیلی کم پیش میاد رمان جدید بخونی قشنگ در بیاد حالا نویسنده ها که هیچ یسریا یه رمانایی رو میگن قشنگه ادم دوس داره بمیره مثلا هروقت یکی میگه در همسایگی گودزیلا عالیه من دوس دارم سرمو بکوبم تو دیوار:/

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
پارلا رو خوندی؟

نه خواستم بخونم ولی احساس کردم پایانش خوش نیست

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من با یک بغل تنهایی انقدر گریه کردم 😁یه قسمتش خییییلی غمگینه و گریه دار

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
دقیقا خیلی کم پیش میاد رمان جدید بخونی قشنگ در بیاد حالا نویسنده ها که هیچ یسریا یه رمانایی رو میگن ...

واااااای نگوووو

اون رمانهایی که ارباب رایتی هستن و هی مینویسه من باید از ارباب حامله بشم 😐😐😐

به خودم لعنت میفرستم که چرا دانلود کردم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نه خواستم بخونم ولی احساس کردم پایانش خوش نیست

پایان خوشه به جرات میتونم بگم از اون دوتا قشنگتره همکارم میشی و ان نیمه دیگر هم قشنگن:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
واااااای نگوووو اون رمانهایی که ارباب رایتی هستن و هی مینویسه من باید از ارباب حامله بشم 😐😐😐 به ...

ارباب رعیتی فقط عابر بی سایه البته خیلی هم ارباب رعیتی نیستا ولی عالیه😂😍😍😍😍

فقط رمانای طنزی که یه اکیپ دختر با یه اکیپ پسر اشنا میشن😐😐

ارباب رعیتی فقط عابر بی سایه البته خیلی هم ارباب رعیتی نیستا ولی عالیه😂😍😍😍😍 فقط رمانای طنزی که ...

خوندم عابر بی سایه رو

مخصوصا واسه حال ساشا خیییییلی گریه کردم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اسی من با یک بغل تنهایی انقدر گریه کردم 😁یه قسمتش خییییلی غمگینه و گریه دار

من با رمان طنزم گریه کردم فکر کنم اینو بخونم باید خودکشی کنم:)

چطور وقتتون رو صرف این رمانهای آبگوشتی میکنین 

چیزی بخونید که ارزش داشته باشه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
خوندم عابر بی سایه رو مخصوصا واسه حال ساشا خیییییلی گریه کردم

من اخرش که اون شب فهمیدن چه بلایی سرشون اومد عر میزدم با اونجا که میخواستن اعضاشو اهدا کنن😭💔

پایان خوشه به جرات میتونم بگم از اون دوتا قشنگتره همکارم میشی و ان نیمه دیگر هم قشنگن:)

عه پس میخونم اخه قسمت اخرش رو خوندم فکر کردم از سیاوش جدا میشه 

چطور وقتتون رو صرف این رمانهای آبگوشتی میکنین  چیزی بخونید که ارزش داشته باشه

من هم رمان نتی میخونم هم کتاب میخرم ولی‌ بعضی از رمانا واقعا ارزش وقت گذاشتن دارن:)

من با رمان طنزم گریه کردم فکر کنم اینو بخونم باید خودکشی کنم:)

این خوبه فقط یه قسمتش ک شوهرش میخواد طلاقش بده خیلی گریه دار بود