2777
2789
توبگو خب گلی

اسطوره

عبور از غبار

معشوقه مهتاب

این مرد امشب میمیرد

ناگفته ها

بن بست

اوشیدا

ن سیاه بود ن سفید

شعله های خاکستری 

خیلی خوندم بگم یه صفحه میشه همشون قلم خوب و پخته ای دارن..

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بغل تنهایی

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
همه پایان خوش؟

بله 

عاقا خوندم

دوس دختر اجازه ای من

رحم اجاره ای

عروس استاد

استاد خلافکار

معشوقه فراری استاد

معشوقه ممنوعه استاد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

موضوع ؟

عاشقانست 

ولی یه رمان پلیسی و عاشقانه خوندم محشره 

جلد اولش تیری در مسیر جلد دوم سیبل توصیه میکنم 

عاشقانست  ولی یه رمان پلیسی و عاشقانه خوندم محشره  جلد اولش تیری در مسیر جلد دوم سیبل تو ...

پارلا رو خوندی؟

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

ببین یسری رمان میگم هر کدومو نخوندی بخون 

هیچکی مثل تو نبود حکم کن ماهی سفید عابر بی سایه اخرین شعله شمع اقای هنرپیشه ابریشم و عشق عروسک جون زحل دالیت در امتداد باران در جگر خاریست همکارم میشی زن کمانگیر بگذار امین دعایت باشم زیتون 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤