2777
2789

هستم ولی ی ذره😬

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بازخوبه؛یکی مثل من هیچ وقت آرامش نداره؛بااینکه میدونم بخشیدن وگذشت کردن باعث انرژی خوب توزندگی آدم ه ...

حالا ذاتت ب کی رفته🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره کینه ایم اون بلارو سرش میارم حالا هر چی باشه😷🙇

توی کتاب ۴اثرازفلورانس اسکاول شین نوشته ازتهه دل ببخشیدوذره ای کینه نداشته باشیدوحتی برای طرف دعای خیرهم بکنید تاببینیدچه اتفاقات خوبی براتون رقم میخوره،امامن هرکاری میکنم نمیتونم🤦‍♀️

فکرکنم مامانم🤣

چ جالب منم اخلاقای لوسم ب مامانم رفته🤣

منم کینه ای ام. اگه از دست خودم کاری برنیاد میسپارم ب خدا 

واقعاخدابهترین انتقام گیرنده است؛اینوبه وضوح توی زندگیم حس کردم،یکی توفامیل همش میخواست منوازچشم بندازه وآبروی منوالکی بردالان خودش انگشت نماس قشنگگگگ

فکرکنم مامانم🤣

😂من یادمه کلاس اول یکی از معلما بخاطر ننوشتن  از روی کلمه(ب)دعوام کرد منم فک کنم زمستون بود داشت برف میزد دیدمش سوار نکردم فک کنم پارسال بود نمیدونم😑

دوستدار رونالدو مخالف مسی😒😂
واقعاخدابهترین انتقام گیرنده است؛اینوبه وضوح توی زندگیم حس کردم،یکی توفامیل همش میخواست منوازچشم بند ...

اره. یکی هم تو فامیل ما بهم بدی کرد از خدا میخام سر دخترش اون بلا رو بیاره.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز