2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 62 پست

سن پسر خوبه البته اگر ملاک های دیگه اش هم خوب باشه . میمونه دختر 15 ساله شما که به نظر من اون هیجانات و جامعه شناسی و جهان بینی درست رو تجربه نکرده و ممکنه بعد از چند سال نظرش درباره ازدواج عوض شه ولی میشه ازدواج کنن  و تا 23 ،یا 24 سالگی هم بچه دار شدنش رو تعویق بندازی تا اون موقع اگر نظرش عوض نشد یعنی دیگه با هم می سازن و میتونه بچه هم بیاره 

البته این نظر منه و شما هر کاری صلاح میدونی انجام بده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ذهن این دختر همین الانشم کلی درگیر هست بهمم بخوره باز درگیره

خب این مقتضی سنشه!

قرار نیست به خاطر چیزی که کاملا توی این سن طبیعی هست، نوجوان رو درگیر موضوع به این مهمی کنیم....

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
مثل چی؟

اگه نامزد خودش باشه خیلی بهتره تا دوس پسر 

رابطه زیر نظر خانواده هس 

کسی که دوسش داره هس و مدام فکرش درگیر اون نیس 

اگه باهم ازدواجم نکنن ابنا باز همو ول نمکنن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
اگه نامزد خودش باشه خیلی بهتره تا دوس پسر  رابطه زیر نظر خانواده هس  کسی که دوسش داره هس ...

پسره که یه مشکلی داره که از یه دختر ده سال کوچیک‌ تر خوشش اومده بعدش هم دوست پسر اگه زیر نظر خانواده باشه خیلی بهتره تا اینکه نامزد بعدش هم بزرگترا اگه عقلشون کار میکرد که وضع کشور این نبود

توی این سن آخرین چیزی که مهمه نظر دختره البته اگه مثبت باشه

اگه نامزد کنن تا ۱۸ مشخص میشه واقعا عشق بوده یا هوس

چون ۱۸ کاملا آدم از نظر عقلی بالغ میشه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

من ی دوستی داشتم چهارده سالگی عاشق ی پسری شد ینی همش پدرمادرشو مجبور میکرد ک بزاره بیان خواستگاری ...بعد دو س سال کشمکش اخراش ک قرار بود بیان خواستگاری باباش دختره رو ورداشت برد خونه ی خالش تهران دانشگاهارو نشونش داد گزاشتش چن روز اونجا ک تو خواسکگاریع نباشه....بعد ی سال ک پاش واشد ب دانشگاه دید چ خبره میگفت من چه خری بودم میخواستم شوهر کنم تو اون سن 

چقدر پول به چشم تون می آد  اون دختر چیزی از کودکی و نوجوانی اش متوجه نشده   در واقع ...

مهم اینکه الان بهترین زندگیو داره.

پول نباشه نمیشه کاری کرد:/

و اینکه اگه واسه منم مورد مثل اون بیاد صد در صد عروسی میکنم

خدایا اندکی نظر کن تا حال دلم خوب شود🌊        
اگه نامزد کنن تا ۱۸ مشخص میشه واقعا عشق بوده یا هوس چون ۱۸ کاملا آدم از نظر عقلی بالغ میشه

آدم از نظر عقلی تا بیست و دو هم عاقل نمیشه بعدش هم اگه عقد کنن فرضا عاشق نبود و جدا شد دیگه میشه مطلقه و خیلی از موقعیت های بعدی رو برای ازدواج از دست میده

پسره که یه مشکلی داره که از یه دختر ده سال کوچیک‌ تر خوشش اومده بعدش هم دوست پسر اگه زیر نظر خانواده ...

اره ولی خب از این نظرم بیین پسرای 17 و 18 که از نظر دخترا خوب و کامل نیستن برا همین جذب بزرگ تر میشن 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

من ۱۳ سالگی ازدواج کردم

منم فکرم پخته تر از همه بود ولی بدبخت شدم 

الان ۷ساله ازدواج کردم 

الان که ۲۰ سالم شده میفهمم  چه اشتباهی کردم ازدواج کردم  چرا درسمو ادامه  ندادم 

چرا برای موفقیت توی زندگیم تلاش نکردم  چرا شوهر

کردم

از همه مرداهم  متنفر شدم  بااین شوهر کردنم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
مهم اینکه الان بهترین زندگیو داره. پول نباشه نمیشه کاری کرد:/ و اینکه اگه واسه منم مورد مثل اون بی ...

من خودم هم شخصا معتقدم پول نباشه نمی شه نفس کشید 😂

اما رشد فردی و عقلی هم لازمه 

پول فقط یک قسمتی از مسائل زندگی مشترک هست 

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اره ولی خب از این نظرم بیین پسرای 17 و 18 که از نظر دخترا خوب و کامل نیستن برا همین جذب بزرگ تر میشن ...

دقیقا برای همین میگم الان زوده اینا الان شاید زیاد به مشکل نخورن ولی ده سال دیگه پسره میشه ۳۵ و دختره میشه ۲۵ با دو دنیای متفاوت

استاتر اینجا جای خوبی برای نظر خواهی و سوال پرسیدن نیست گلم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️