2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

بچه ها یه سوال شما این روزا عروسی و جشن دعوت باشین میرین؟ ما تو این هفته عروسی سومه که دعوتیم دو تای قبلی رو نرفتیم ولی امشب همسرم میخواد بره فامیلشه رودوایسی داره نمیدونم چطور راضیش کنم که نره  تازه فرداهم یه مراسم دیگه است اونو اصرار داره که منم برم چقدر مردم بی فکر شدن آخه تو این شرایط نباید به فکر اطرافیان باشیم؟

البته برای راضی کردنش تلاشی نکردم فقط گفتم فکر نمیکنی خطرناکه میگه میدونم خطرناکه ولی خب خانوادم میرن منم باهاشون در ارتباطم و اینکه این فامیلم تو تمام مراسمای من بوده باهاش چشم تو چشم میشم روم نمیشه نرم. چی بگم دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه سوال شما این روزا عروسی و جشن دعوت باشین میرین؟ ما تو این هفته عروسی سومه که دعوتیم دو تای ...

ما هم تو کرونا دو تا دعوت شدیم یکی پسرخاله شوهرم که همسرم بهش گفت شرمندتم دوست دارم بیام ولی بخاطر کرونا نمیتونم و نرفتیم. 

عروسی پسر برادر شوهرمم ما نرفتیم فقط شوهرم دو ساعت آخر رفت با ماسک حتی شام هم نخورد. 

شوهرم خودش خیلی رعایت میکنه. 

ببین اگر همسرت راضی نمیشه و یا ممکن هست برات اوقات تلخی درست کنه اگر هم رفتی بچه ات رو نبر خودتون هم خیلی زیاد رعایت کنین. 

عزیزم الان اومیکرون خیلی زیاد شده هر کس رو میبینی مریضه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ما هم تو کرونا دو تا دعوت شدیم یکی پسرخاله شوهرم که همسرم بهش گفت شرمندتم دوست دارم بیام ولی بخاطر ک ...

ما خیلی دعوت شدیم تو دوران کرونا فقط یه بار رفتیم البته بدون بچه و مراسم فامیل خودم بود . اونجا هم خیلی اصرار کرد وگرنه من نمیرفتم اوقات تلخی هم نمیکنه فقط خیلی اصرار میکنه نرم یه خورده ناراحت میشه .خودش هم میترسه مشکل اینه که خانواده همسرم خیلی رعایت نمیکنن و تمام مراسما رو میرن اگه نریم مادر و پدرش اینقدر اصرار میکنن که آدم میمونه چی بگه. کلا خانواده همسرم خیلی اخلاق بدی دارن سر هر موضوعی خیلی اصرار میکنن برعکس خانواده خودم هر چیزی رو فقط یه بار میگیم. چقد گفتم اصرار  

ما خیلی دعوت شدیم تو دوران کرونا فقط یه بار رفتیم البته بدون بچه و مراسم فامیل خودم بود . اونجا هم خ ...

آخ آخ امان ازین اصرار های بیجا و بی موقع 🤦🏻‍♀️

انشاالله که خیر هست عزیزم و مشکلی برات پیش نمیاد

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آره واقعا....، کاش اینقدر اصرار نکنند.آدم معذب میشه.

آره واقعا آدمو تو معذوریت میزارن . هفته پیش اینقدر بهمون زنگ زدن که حد نداره ولی دیگه گفتیم خیلی واجب نیست تازه شوهرمو دیگه ول کرده بودن گیر داده بودن تو بیا بریم خوش میگذره. تا این حد سرخوشن  

سلام سحر بانوی عزیز..

امیدوارم حالتون خوب باشه. من حرفای شما رو همیشه دوست دارم و از اینکه میخونم، همیشه لذت  میبرم.

من میخواستم بدونم مامان زیبا کجاست؟

من دلم براش تنگ شده..

گفته بودند ما رو در یک تاپیکی تگ می‌کنند ولی خبری نشد. مدت هاست منتظرم ولی نیستند🥺💔

باز مثل قبل جایی هستند؟ 

ممنون میشم بگید.

سلام سحر بانوی عزیز.. امیدوارم حالتون خوب باشه. من حرفای شما رو همیشه دوست دارم و از اینکه میخونم، ...

سلام ثریا خانم .شما به من لطف دارین خیلی ممنون.🌹

نه  عزیزم ،من هیچ خبری از ایشون ندارم .مثل اینکه یک بار  با گوشی خواهرش به یکی از خانم ها  توی تلگرام پیام داده و دیگه هیچ کس ازش خبر نداره.

امیدوارم  هرجا هست حالش خوب باشه ...

سلام ثریا خانم .شما به من لطف دارین خیلی ممنون.🌹 نه  عزیزم ،من هیچ خبری از ایشون ندارم .مثل ا ...

مگه میشه ؟؟؟🥺

اکانت هست که.. با اکانت، با کسی حرف میزنه؟ شما حرف زدید؟

گفته بودند یه تاپیکی جمع میشند،  جمع شدید؟  

برم حداقل یکم ازش بخونم تا دلتنگیم رفع بشه..

همش زیر سر اون کدو تنبل هست.😤🤢

چرا یهو گذاشت رفت..؟ اکانت هست که؟ 😍

من نتونستم باهاش حرف بزنم هیچوقت..

🥺💔

من خواننده خاموش بودم..اگر بودم اونموقع، حتما حساب اون کدو تنبل رو می‌رسیدم. 

خیلی براش حرف نوشته بودم.. من دلم برای سارا تنگ شده خیلی..

من نتونستم باهاش حرف بزنم هیچوقت.. 🥺💔 من خواننده خاموش بودم..اگر بودم اونموقع، حتما حساب اون کدو ...

عزیزم من باهاش حرف نزدم و این حرفها رو از بقیه دوستان شنیدم .اگر خبر جدیدی شنیدم، حتما شما رو تگ می کنم.

🌹🌹🌹