2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
سلام دوستان سوال دارم دوسدارم نظر و پیشنهاد همتونو بدونم🌻 شما چجور برنامه ریزی میکنید که به درستی ...

سلام شاداب جان 

اول از همه اینکه برنامه رو به دوقسمت تقسیم کن 

کوتاه مدت و بلند مدت 

و بعد اینکه حتما یادداشت کن و جایی بذارش که خیلی میبینیش

برای رعایت انجامش هم برنامت رو شلوغ ننویس مثلا برای شروع دو تا کار و بذار و به مدت 21 روز یا چهل روز انجامش بده تا برات تثبیت بشه. 

ممکن هست یه روزایی بخاطر حال روحی یا جسمی  نتونیم انجامش بدیم نذار این روزا زیاد بشه 

هر بارم که ترک عادت کردی جبرانش و جریمش رو انجم بده تا ذهنت عادت کنه سر وقتش بره سراغ اون کار و برنامه. 

یادم هست خودم یه مدت تو نماز تنبلی میکردم به خودم قول داده بودم هر بار یادم رفت یه پول بذارم کنار برا صدقه 

اینکار باعث می‌شد همیشه یادم بمونه 😂 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام شاداب جان  اول از همه اینکه برنامه رو به دوقسمت تقسیم کن  کوتاه مدت و بلند مدت  ...

خخخخ خسیس کی بودی تو 🤣🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان سوال دارم دوسدارم نظر و پیشنهاد همتونو بدونم🌻 شما چجور برنامه ریزی میکنید که به درستی ...

سلام شادابی 

من نظرات مهری و سحرجون کاملا موافقم 

ولی اگه خودمو بگم من هرروز که از خواب پامیشم اونروز روی یک کاغذ مینویسم میچسبونم با مگنت به یخچال هر کدوم انحام دادم تیک میزنم جلوش 

الان تو وضعیت برنامه نیستم ولی قبلا مثلا مینوشتم سلام خدا 

مرتب کردن اتاق از ساعت ۱۱تا ۱۱و ربع جارو کردن سالن فلان ساعت تا فلان اکثر روژها تا ظهر وقت تمیزکردن خونه و غذا پختنمه 

و برای عصر اموزش قلاب بافی از نت ،تمرین قلاب بافی ،بافتن جچیزی ،خوندن کتاب هم برای شبامه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

راستی شادابی حتما قرعه کشیای ماشین ثبت نام کردن 

همسایه ما ثبت نام مرده تو قرعه کشی دراومده اسمش یک ۲۰۷ ،میگه چون پول خریدنشو نداشتیم به یکی فقط اس ام اس قرعه کشی ایناشونو سهمشونو فروختن ۳۰ میلیون،  

دوستان یه تجربه که شاید خودتون بلد باشین 

من همیشه با نخود و لپه مشکل داشتم هر چی هم خیس میکردم بازم سفت بود و کامل نرم نمیشد بعد پخت... 

یکی از کاربرهای اینجا گفت نخود رو بریزین تو یه ظرف در بسته و روش آب‌جوش بریزین و یک قاشق بزرگ نمک و درش رو هم ببندین بعد یه ساعت آبش رو خالی کنین و بعد بپزین

امروز اینکارو کردم برا آش رشته 

نخودها خیلی زود پخت و قشنگ بافت‌ نرمی داشت. 

🤣🤣🤣🤣 خب صدقه روزانه هم بود اینم می‌بود میزانش زیاد میشد خیلی ضرر می‌خورد بهم🤣🤣🤣 

🤣

دوستان یه تجربه که شاید خودتون بلد باشین  من همیشه با نخود و لپه مشکل داشتم هر چی هم خیس میکرد ...

من نمیدونستم چه جالب 

لوبیا ها رو من مشکل دارم برای فریز کردن میپزمشون گاهی پوستشون پاره میشه و راضی نیستم از پختشون

من نمیدونستم چه جالب  لوبیا ها رو من مشکل دارم برای فریز کردن میپزمشون گاهی پوستشون پاره میشه ...

آره من همیشه برا سفتی نخود اذیت میشدم 

خیس نمیکردم نفخ داشت... خیس میکردم درست نمیجوشید. 

لوبیا رو هم باید یه بار این طوری کنم ببینم می‌کنه یا نه... 

اگر میخوای فریز کنی پخت کامل نکن فقط نیم پز کن

@saharbanooooooo  

@mehr623  

@yagnur

سلام دوستان ممنونم از پاسختون،نکات جالبی داشت برام🌻جریمه داشتنم خوب بود🙏ثبتنام ماشین هم دوبار انجام دادیم دیگ نه،البته ن برا فروش،یکی ب نیت پدرم،یبارم برا خودمون🤩

بچه ها من بیشتر تو برنامه هام برای(ورزش،ویتامین خوردن،زود بیدارشدن)سختیم میادو با دل و جون انجام نمیدم😥و جدیشون نمیگیرم،در حالیکه خیلی مهمن و میخام واقعا بهشون برسم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دوستان یه تجربه که شاید خودتون بلد باشین  من همیشه با نخود و لپه مشکل داشتم هر چی هم خیس میکرد ...

چه جالب.ممنون که گفتی.🌹

من هم وقتایی که عجله دارم و نخود و لوبیا خیس کرده ندارم ،۵ تا۱۰ دقیقه می جوشونم،بعد آبشون رو میریزم دور بعد از اول می پزم،تا نفخش بره .

@saharbanooooooo  

@mehr623  

@yagnur

سلام دوستان ممنونم از پاسختون،نکات جالبی داشت برام🌻جریمه داشتنم خوب بود🙏ثبتنام ماشین هم دوبار انجام دادیم دیگ نه،البته ن برا فروش،یکی ب نیت پدرم،یبارم برا خودمون🤩

بچه ها من بیشتر تو برنامه هام برای(ورزش،ویتامین خوردن،زود بیدارشدن)سختیم میادو با دل و جون انجام نمیدم😥و جدیشون نمیگیرم،در حالیکه خیلی مهمن و میخام واقعا بهشون برسم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
چه جالب.ممنون که گفتی.🌹 من هم وقتایی که عجله دارم و نخود و لوبیا خیس کرده ندارم ،۵ تا۱۰ دقیقه می ج ...

خواهش میکنم عزیزم😘😘

آره اینکارو مامان منم وقتی عجله داره انجام میده. 

جالب بود. من همیشه تو یه فلاسک چای بزرگ دارم خیلی ازش استفاده نمیکنم با آب جوش تو اون میریزم شب تا صبح میمونه یا همون 6 الی 7 ساعت بعد میپزم خیلی زود نرم میشه ولی نمک رو امتحان نکردم.

جالب بود. من همیشه تو یه فلاسک چای بزرگ دارم خیلی ازش استفاده نمیکنم با آب جوش تو اون میریزم شب تا ص ...

چه باحال 

فکر کنم نمک بخاطر نفخش باشه