2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
الان که انی بزار

اومدم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالله خوشملی😍😍

فدات شم عشقم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ماشا الله خیلی هم نازی.مبارکت باشه

قرفونت فدات عزیزم

گفتی استکان لیوان یاد یه سوتی افتادم  اوایل ازدواجمون رفتیم خونه جاریم جو صمیمی بود و قوری و ک ...

🤣🤣🤣🤣واااای

وای تورو خدا نگو سوتی منو شوهرم اینقدر سوتی دادیم دوران عقد که الان یادش میفتم کهیر میزنم. یه بار تو ...

عیی خدااا 🤣🤣🤣 وااای تصور کردم جررررر

راستی یه سوال اینکه اینجا از دیگران حرف میزنیم در صورتیکه شما هم اون اشخاص رو نمیشناسید غیبت محسوب م ...

نه اصلا غیبت نیس حال میده به خصوص خونواده شوهر رو غیبتسونو کنیم

سلام دوستان سوال دارم دوسدارم نظر و پیشنهاد همتونو بدونم🌻

شما چجور برنامه ریزی میکنید که به درستی انجامش بدین و نزنین زیرش؟

چجوری انگیزه دارین و انگیزتونو بالا میبرید

من وقتی برنامه میریزم میشینم کلی وقت میزارم یه عالمه برنامه میچینم چنروز اجرا میکنم دیگ حوصلم نمیکشه(یکی از دلیلام فککنم اینه که یهو برنامه کلی مینویسم برا همین خستم میکنه،ولی دوسدارم یهو اجرا کنم تا مرحله ب مرحله)

چجوری برنامه درستی بنویسم که اجراش کنم و شل نگیرم؟

راه و روش شما چیه و با چ روحیه ای ادامه میدین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام دوستان سوال دارم دوسدارم نظر و پیشنهاد همتونو بدونم🌻 شما چجور برنامه ریزی میکنید که به درستی ...

سلام صبح بخیر .🌻🌻🌻

فکر می کنم تو صفحه های اول در این باره حرف زده بودیم ولی یه خلاصه میگم .

عزیزم انسان بنده ی عادته .وقتی که کاری رو چند روز پی در پی انجام بدی و حتی اگر حوصله نداری با لجبازی خودت رو مجبور به انجام دادن اون کار ،در یک ساعت مشخص بکنی ،بعداز مدتی برات به صورت عادت درمیاد .

مثلا سریک ساعت خاص ورزش کنی و اگر حوصله نداشتی ،نگی حالا امروز ولش کن ...

من صبح ها تا ساعت ۹ عادت دارم که ورزش کنم و می دونم که توی ساعت های دیگه اصلا نمیتونم انجام بدم ،چون به این کار عادت کردم .

یا مثلا درباره ساعت خواب و بیداری هم اگر هر روز ساعت ۷ بیدار بشیم ولی جمعه ها تا ۱۰ بخوابیم ،عادت ما به هم میریزه و به همین دلیله که خیلی ها با روز شنبه و رفتن به سرکار یا مدرسه مشکل دارند ،چون روز جمعه هرچقدر که خواستن تنبلی کردن و عادت ها رو به هم زدن .

مغز ما این قابلیت رو داره که به هر کاری که می خوایم عادتش بدیم .

درنتیجه اگر می خواید موفق بشید عادت های خوب و مفید رو بنویسید و ساعاتی که خودتون دوست دارین رو بهش اختصاص بدین .با لجبازی و پشتکار ،هر روز انجامش بدین 

و مثلا اگر می خواین کتاب بخونین و حوصله ندارین و زود خسته میشین  ،باید کتاب رو جلوتون بزارین و بهش خیره بشین و به خودتون اجازه ندین که کار دیگه ای انجام بدین تا وقتی که زمان مطالعه تموم بشه و بعد اجازه دارید که از جاتون بلند بشین.

گاهی لازمه که نسبت به خودمون سختگیری کنیم .

اساس خوشبختی و موفقیت و سلامت رعایت این سه اصله:

self disipline

self control

self management