2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
آی ام یک عدد خسته در مسیربرگشت به منزل از محل کار😎

😂😂😂

مستقلی خوبه که

خسته نباشی عزیزم

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
واي چه خوشگله . بسلامتی عزیز . خیلی ناز شده  ماشالا خانم هنرمند 😂😍😘😘

😚

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینم یه غذای جدید البته برای من جدید بود  پیتزا لازانیاس مامارانی لوله ای رو بعد از آبکشی پهن ...

به به امتحان میکنمش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام. میخاستم بگم منو دعوت نکردین بعد دیدم اسممو تگ کردین بدون خط فاصله.  

خوبی سحرجان؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام. میخاستم بگم منو دعوت نکردین بعد دیدم اسممو تگ کردین بدون خط فاصله.     خوبی سحرجان؟

سلام عزیزم .من و yagnurسعی کردیم همه دوستان رو دوباره جمع کنیم .اگر کسی رو یادمون رفته ،دیگه باید مارو ببخشه چون تعداد زیاد بود.🌹🌹🌹

سلام عزیزم .من و yagnurسعی کردیم همه دوستان رو دوباره جمع کنیم .اگر کسی رو یادمون رفته ،دیگه باید ما ...

میدونم عزیزم شوخی کردم🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اینم بافتنی من 

چه خوشگله. بافتنی تو این شبای طولانی زمستون خیلی میچسبه

سحر جان، برای افزایش تمرکز باید چکار کرد؟ اصلا نمیتونم متمرکز باشم

اینو حتما میخونم چون کلا همسرم‌خیلی برضد پسر بزرگمه وخیلی چیزا یاد پسر کوجیکم‌ میده که سر بزرگه دربی ...

همسرتون احتمالا فکر می کنه که پسر بزرگتر ،برادر کوچکش رو اذیت میکنه ویا بهش بی محلی و بی توجهی میکنه.به همین دلیل میخواد طرف پسر کوچکتون رو بگیره تا اینطوری هواشو داشته باشه.

🌱وقتی که فرزندان ما اشتباهی می کنند ،ما باید اول از خودمون بپرسیم که کجای کار ما اشتباه بوده ؟

🌱فرزند اول همه چیز رو داشته ولی با اومدن فرزند دوم به یکباره احساس میکنه که همه تاج و تختش رو از دست داده ،مخصوصا وقتی که فاصله سنی بچه ها بیشتر از ۳ سال باشه میزان حسادت و رقابت بچه ها بیشتره.

🌱رفتار پدرو مادر بعد از به دنیا اومدن فرزند دوم باید به گونه ای باشه که حساسیت فرزند اول رو نسبت به این قضیه کم کنه.مثلا از فامیل بخوان که وقتی برای دیدن بچه دوم میان طوری رفتار کنند که انگار اتفاق مهمی نیفتاده  و پدرو مادر از صبح تا شب از شیرینی خوشگلی فرزند دوم جلوی او  صحبت نکنند و یا حتی اگر مادر داره با بچه اولش بازی و یا صحبت میکنه و بچه دوم شروع به گریه میکنه ،مادر مثل جرقه از جا نپره بلکه به فرزند اول بگه چقدر خوب بود  داشتم با تو بازی می کردم و

حالا این کوچولو گریه می کنه .بزار میرم آرومش میکنم و بعد میام پیش تو .تا بچه احساس نکنه که دیگه مهم نیست و جایگاهی نداره.

🌱سوم اینکه پدری و مادری کردن آموختن کار خوب و بازداشتن از کار بده نه امرو نهی کردن 

چهارم اینکه پدرو مادر نباید توی دعوای بچه ها دخالت کنندو طرف یکی از اونها رو بگیرند .

🌱روزی که شما حرفی رو دوبار به فرزندتون گفتید و او به حرف شما گوش نکرد باید بدونید که احتمالا فرزندتون از چیزی ناراحته و شما ازش خبر ندارید پس دراین مواقع باید رابطه دوستی با فرزندتون رو بیشتر کنید و باهاش حرف  بزنید تاعلت مشکل رو بفهمید.باید پدر با پسر بزرگترش بره بیرون و اونو به بستنی فروشی و یا فست فود ببره  و بهش بگه به برادرت نگو چون ناراحت میشه و  بگه: پسرم ما با هم دوستیم بامن راحت حرف بزن و هرچی دلت می خواد بگو .و اجازه بده که او هر حرفی که می خواد بزنه و پدر اصلا نباید اونو قضاوت و یا نصیحت کنه.در ۹۹ درصد موارد ممکنه بچه هیچ حرفی نزنه ولی مشکل خود به خود حل میشه .چون در بچه ها این مهمه که خودشون بفهمن از چی ناراحتن.

🌱اگر همسرتون با پسر بزرگتر دوست نشه و این رابطه رو درست نکنه ،ممکنه که فرزندتون خشم و اضطراب و ناراحتی رو در خودش نگه داره و ناگهان در سن ۱۵ سالگی به سراغ مواد مخدر یا دوستان ناباب بره و اونجاست که شما می فهمین که چه بلایی سرش آوردین.