2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
چقدر تو پرانرژی هستی دختر🤩🤩🧿

😘بهتره بگیم چه قدر بیکارم به قول خواهرم 🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما با همسرتون حرف بزنید .چون تبعیض بین بچه ها باعث میشه در آینده از هم فاصله بگیرند و مدام باهم بج ...

بخدا اینقدر بهش میگم‌ میگه تو پسر بزرگه رو تربیت کن من کوچیکه رو ببینم کدوممون تو تربیت کردنمون موفق تریم

سلام به همگی و ممنون از دعوتتون😍 دلم برای جو دوستانه ای که داشتیم تنگ شده بود.

این جو دوستانه را مدیون ساراخانم هستیم. تا بود فقط خیر و خوبی و محبت بود. هر جا هست، دلش آروم و شاد باشه الهی. همیشه به یادش میمونم. ازش خیلی چیزا یاد گرفتم. صبر ، مهربونی بدون چشمداشت، محبت، اهمیت به نماز و ارتباط با خدا 🌹💐

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹
@o_mhmd     @بانووووووووو۱     @khodsakhte28     @saraaaaa73 ...

ممنونم دوست عزیز 💞💞

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اینم بافتنی من 

واي چه خوشگله . بسلامتی عزیز . خیلی ناز شده 

ماشالا خانم هنرمند 😂😍😘😘

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ...