2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
سحر جان میخوام با دستوری که گذاشتی کالباس درست کنم  فقط عزیزم اسانس دود چقدر در مزش تأثیر داره ...

فاطمه جان من کاور خریدم ولی یه بار هم استفاده نکردم .روش قابلمه ای عالیه چون بعد از برش زدن می تونی توی روغن سرخ کنی ،که خیلی خوشمزه تر میشه.من ماهی دوبار درست می کنم و غلظتش دستم اومده . بکینگ پودر یادت نره .اسانس دود هم، تاثیری توی مزه نداره و مهم نیست... ولی اگه از لوازم قنادی ادویه کالباس آماده بخری خیلی بهتره .من هم آمادشو خریدم و هر دفعه یه قاشق مربا خوری میریزم .

سحر جان میخوام با دستوری که گذاشتی کالباس درست کنم  فقط عزیزم اسانس دود چقدر در مزش تأثیر داره ...

..مواد که آماده شد همون موقع بزار توی ظرف بزرگتر و آب بزار بجوشه.یعنی نیازی نیست از قبل آبجوش آماده کنی یک ساعته آمادست .اگر کمی آب انداخت هم اشکالی نداره .🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

..مواد که آماده شد همون موقع بزار توی ظرف بزرگتر و آب بزار بجوشه.یعنی نیازی نیست از قبل آبجوش آماده ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت عزیزم 

فردا اگه برسم  برم ببینم همین نزدیک خونمون داره ادویش رو بگیرم  درست کنم انشاالله. 

بازم ممنون عزیز🌹

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آفرین بهت که کشش ندادی👏👏 🌹🌹🌹. معلومه که تو دختر عاقلی هستی ... کار مادرشوهرت رو بزار به حساب &n ...

لطف دارید.... بله درست میگید، ممنون بابت راهنماییتون😘😘

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
✍🏻✍🏻✍🏻خواهرزادم کتاب شازده کوچولو رو خریده بود سالها پیش این کتاب رو خونده بودم ولی ازش چندتا جم ...

🤓

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام بچه ها ،میشه به من راهنمایی کنیدبچه

ها من با مادرشوعرم تو یک ساختمانیم 

بعد من گفتم از مهر تا الان چندبار منو دخترم سرماخوردیم 

دوباراول حال منو دخترم اصلا خوب نبود و اصلا انرژی بلند شدن نداشتم ولی با این خال از یک مریض دیگع که دخترم بود هم پرستاری میکردم ،ناهار و شامم میزاشتم به زور فقط ظرفا میشستم ،هرروز مادر شوهرم میومد بالا بیا گردن منو ماساژ بده بیا سبزی پاک منیم بیا ال کنیم بل کنیم،یکبار نکرد یک کاسه سوپ و آش برامون بپزه یدونه لیوان چای کسی دستم نداد ختی یک روز بعد خوب شدنم با خودمگفتم من از مادر مگه شانس داستم از مادرشوعر شانس داشته باشم حتی مادرمم یک بار نگفت برات غذا بپزم بیارم 😢اونروز به حال خودم خیلی گریه کردم 

حالا اینارو گفتم که راهنماییم کنید چه رفتاری داشته باشم الان مادرشوهرم از دیروز مریض شده ،منم فقط یکبار زنگ زدم حالشو پرسیدم بعد امروز  گفت فلان چیز داری بده منم دادم تو راه پله گفتم چطوری گفت میبینی که به زور سرپام .طوری گفت انتظار داشته من برم براش کار کنم مریض استراحت میکنه نه خونه رو جارو 

خلاصه برگشت گفت ناهار چی میزاری گفتم کباب تابه ای گفتم میخوای بیشترش کنم اولش موافقت کرد بعد برگشت چند ثانیه ای فکر کرد گفت نه گفتم از بیرون بخرن زحمت نکش 

بچه ها الان به نظرتون با اینکه اون حتی یک لیوان اب دست من نداد هیچ ترشی و سبزی کلی کارش میاورد رو سرمن ،الان من بهش آش یا سوپی بپزم ؟چه رفتاری کنم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام بچه ها ،میشه به من راهنمایی کنیدبچه  ها من با مادرشوعرم تو یک ساختمانیم  بعد من گفت ...

سارا جان اگر کاری رو درست می دونی و از انجام دادنش لذت می بری و یا بهت حس خوبی میده ،بله انجام بده و براش سوپ درست کن و ببر .این اسمش میشه مهربانی🍀

ولی اگر کاری رو درست نمیدونی و دلت نمی خواد انجام بدی و حس خوبی بهت نمیده ،رو فقط به خاطر خوشحال کردن دیگران انجام بدی ،اون میشه مهر طلبی که خیلی ،خیلی بده و به ما آسیب می زنه.

وفتی ما به کسی محبت و مهربانی می کنیم اصلا ازش توقع جبران نداریم بلکه با انجام اون کار ،صدبرابر خودمون لذت می بریم ،مثل وقتایی که برای فرزندمون چیزی می خریم و یا غذایی که دوست داره درست می کنیم و خود ما چندین برابر از این کار لذت می بریم و هیچ وقت  توقع جبران نداریم .ولی اگر فقط به خاطر حرف مردم و خوشحال کردن دیگران و یا از روی اجبار و وظیفه کاری رو انجام بدیم که اصلا دوست نداریم این از روی مهربانی مانیست و چون دلمون نمیخواد و مجبور شدیم ،پس از اون شخص هم توقع داریم که در همون حد برای ما جبران کنه و اگر نکنه ...احساس خشم و غم پیدا می کنیم .

همیشه قبل از انجام دادن هر کاری ،ببین چه حسی نسبت بهش داری.اگر خودت خوشحال میشی ،انجام بده

اگر نه،پس انجام نده.

سلام بچه ها ،میشه به من راهنمایی کنیدبچه  ها من با مادرشوعرم تو یک ساختمانیم  بعد من گفت ...

سارا جان عزیزم 

بهت حق میدم که تو اون شرایط ناراحت بشی و دوست داشته باشی یه نفر پشتت باشه کمکت باشه درک میکنم چون خودمم تو این شرایط بودم ولی بهت حق نمیدم که بار این ناراحتی رو با خودت حمل کنی چون به روحت آسیب میزنی 

من عقیده دارم مسائل رو در زمان خودش باید حل کنی 

قبل تر ها منم تو تعارف میموندم و بعد خیلی خودم رو سرزنش میکردم 

ولی الان در نهایت احترام بهشون میگم اگر نخوام کاری رو انجام بدم. 

از زمانی که توقع از دیگران رو به صفر رسوندم و هر کاری رو صرفا برای رضای خدا و آرامش خاطر خودم انجام دادم خیلی خیلی زندگی برام راحت تر شده. 

بنظرم مجدد اگر تکرار شد و در زمان بیماریت ازت کاری خواستن با نهایت مهربونی و احترام و رک بگو قادر به انجامش نیستی. 

و برای کمک به ایشون من خودم در این شرایط بودم و سعی کردم کمک کنم چون همیشه این جمله یادم میاد گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟؟ 

ولی حواست باشه کمکت شکل وظیفه نشه در درجه اول برای رضای خدا و بعد بخاطر کمک به هم نوعت و بدون هیچ چشمداشت و توقع برگشت خوبی که میکنی حواست بهش باشه. 

و یک مسأله دیگه اگر باهاشون راحت هستی در زمانی که نیاز به کمک داری منتظر نباش خودکار بهت کمک کنن بلکه درخواست کمک کن اگر انجام دادن که خدا خیرشون بده 

مثلا بگو مامان جان سوپ هاتون خیلی خوب میشه لطف میکنین امروز برامون درست کنین حال ندارم 

نمیتونم از جام بلند شم. 

گاهی کلمات معجزه میکنه و باعث میشه روابط بینتون بهتر بشه 

اگر هم رابطه چندان خوبی ندارین و میدونی نمیشه اصلا مطرحش نکن عزیزم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سارا جان عزیزم  بهت حق میدم که تو اون شرایط ناراحت بشی و دوست داشته باشی یه نفر پشتت باشه کمکت ...

درست میگی 

من دوس ندارم کمک کنم نمیدونم چرا ولی یک بار میپزم فقط دیگه نه وگرنه وظیفع میشه برام