2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
درست میگی  من دوس ندارم کمک کنم نمیدونم چرا ولی یک بار میپزم فقط دیگه نه وگرنه وظیفع میشه برام ...

پس اگر احساس خوبی نمیگیری ازین کار و میدونی برات مشکل میشه انجامش نده عزیزم 

هیچ اشکالی هم نداره

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سارا جان اگر کاری رو درست می دونی و از انجام دادنش لذت می بری و یا بهت حس خوبی میده ،بله انجام بده و ...

اره سحر جون من اصلا حس خوبی ندارم براش غذا بپزم با خودمم کلنجار میرم بعد آخرشم به خودم فحش میدمو میگم یادت رفت همه چیو تو چقدر ساده ای و اون کارو نمیکنم 

ظهر سوپ پختم ولی نفرستادم دلم رضا نداد بدم چون خودم تو اون شرایط بودم نمیدونم سرماخوردیم یا کرونا گرفتیم منو دخترم دوهفته درگیر بودیم دریغ از یک کمک ،حالا شاید عصر یک کاسه براش ببرم ولی نمبخوام با قابلمه ببرم بد عادت شه مدام بگه بپز 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پس اگر احساس خوبی نمیگیری ازین کار و میدونی برات مشکل میشه انجامش نده عزیزم  هیچ اشکالی هم ندا ...

اره ظهر سوپ پختم،ولی دلم رضا نداد بدم کمی کینه ای هستم 

حالا یکبار عصر ژک کاسه براش میبرم بعدا حرف توش نباشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این ظرف ها  رو از دیجی گرفتم عاشقشون شدم😂😍😍

واااای چقدر بامزه ست مبارکتون باشه. .. بی ادبی نباشه میشه بپرسم چقدر گرفتین؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
اره ظهر سوپ پختم،ولی دلم رضا نداد بدم کمی کینه ای هستم  حالا یکبار عصر ژک کاسه براش میبرم بعدا ...

سارای مهربون، به نظر من اگه هدف و کاری که می خوای انجام بدی رضا و خوشنودی خداوند و ضمیمه اش کنی انجام اون کار برات راحت تر میشه.... چند روز پیش از مشکلی که برام پیش اومد تو تایپیک گفتم و سحر جان راهنماییم کردن، امروز به همسرم پیشنهاد دادم بیایم خونه پدرش تا اگه دلخوری هست از دل مادرش در بیاره با اینکه الحق و الانصاف تقصیری نداشت همسرم ازم پرسید اگه بریم اونجا و بد برخورد کنن چی؟ گفتم اشکالی نداره با نیتمون و خالص میکنیم برای رضای خدا میریم دیگه باقیش با خداست، اگر هم حرفی زدن شاید دلم بگیره ولی بازهم بعد چند روز خدا خودش آرومم میکنه.... الان اومدیم خونشون و الحمدالله برخورد بدی ندیدیم ازشون و همسرم با مادرش خوش و بش کرد.... این و گفتم که بدونید شما یک قدم اگه در راه خدا بردارید بدون چشم داشت از طرف مقابل، خداوند حتما یه جا تو زندگیتون براتون جبران میکنه.... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلامت باشی عزیزم  بی ادبی چرا جانا😂 راحت باش 38 گرفتم

❣️❣️😘به سلامتی ازش استفاده کنی

سارای مهربون، به نظر من اگه هدف و کاری که می خوای انجام بدی رضا و خوشنودی خداوند و ضمیمه اش کنی انجا ...

اره حق با توعه 

با تلاش کنم به خاطر خدا کاری انجام بدم

سارای مهربون، به نظر من اگه هدف و کاری که می خوای انجام بدی رضا و خوشنودی خداوند و ضمیمه اش کنی انجا ...

میدونی چیه مینا جون 

کلا مادرشوعرم نمک نشناسع 

تازه عروسشون شده بودم که رفته کیسه صفراشو عمل کرد عمل باز اورژانسی بود ،خواهرشوهرم ندارم ۳تا پسر دارع 

بعد دو ماه بهش سوند وصل کرده بودن فقط درازکش استراحت بود به قران همه کار میکردم یک دختر ۲۰ ساله بودم مقابل ۶نفر 

مادرشم بود تو بلند شدن و خوابیدن دارو پانسمان اینا و سوندس کمکش میکرد 

بعد دوماه از سرجاش پاشد ،با پسر کوچیکه اش که ۱۱سال داشت دعوا کردن وسط دعوا گفت میخوایی باز مریض شم گشنه و تشنه بمونی به امید زن داداشات

در حالی که به قران قسم ،کلا از صبح تا شب پایین بودم پدیرایی از مهمان ،تمیز کردن خونه ،ناهار ،شام همه چی با من ،ایتم تشکزش از من بود 😞هیچ وقت یادم نمیره 

الانم میگم دماغمو عمل میکنم ،میگه توروخدا بعدش چند روز برو خونه مادرت من نمیتونم بیام پیشت بمونماااا 

😐

گفته بودم بعد مهمونی خونمون به زور یه ظرف غذا ریختم دادم به مادرشوهرم چون موقع شام قهر کرد و غذا نخورد الان که اومدم دیدم غذا دست نزده ست تو یخچال ناراحت نشدم اصلا میدونی چرا؟.... چون روز مهمونی به نیت امیر المومنین(ع) و امام حسن (ع) غذام و پختم و گذاشتم سر سفره وقتی از غذام نخورد حتی با اینکه دادم بهش با خودش ببره باز هم دست نزد به غذا یعنی قسمت و روزیش نبود از تبرک غذای ائمه بخوره و اینجا ضرری به من وارد نشد چون نیتم برای خودشیرینی یا چیز دیگه ای نبود نیتم برای رضای خدا بود و اصلا بابت اینکه غذارو تو یخچالش دیدم ناراحت نشدم

میدونی چیه مینا جون  کلا مادرشوعرم نمک نشناسع  تازه عروسشون شده بودم که رفته کیسه صفراشو ...

می فهمم عزیزم دقیقا مادر همسرمم همینطوره اصلا کارها به چشمش نمیاد مثلا خونه خودشونو و کاملا تمیز کنم و یه لیوان بالای کابینت بمونه از بیرون میاد داخل میگه ای بابا چرا این لیوان بالای کابینته اصلا تمیزی خونه و نمیبینه، زبان شکر نداره با اینکه صبح تا شب سرش تو قرآن و در حاله نمازه، اصلا زیبایی ها رو نمیبینه چون بینشش منفیه همینطوری شکل گرفته و بعد 60 سال دیگه قابل تغییر نیست... یکی از دلایل این مشکلات و اختلافها تو یه ساختمون بودنتونه، حالا که شرایط ایجاب میکنه تو همین خونه باشی پس با برنامه ریزی و مدیریت نذار آرامش خونت بهم بخوره... یهویی کمکت و قطع نکن تدریجی این کار و انجام بده مثلا اگه روزی 5 بار میری پایین اوایل بکن 4 بار تا یه هفته ادامه بده دوباره بکن سه بار.... اینجوری به چشم نمیاد پایین نرفتن هات

می فهمم عزیزم دقیقا مادر همسرمم همینطوره اصلا کارها به چشمش نمیاد مثلا خونه خودشونو و کاملا تمیز کنم ...

خواهر دست رو دلم نزار میتونیم بریم یک خونه مستقل بگیریم شوهرم قبول نمیکنه ای وااای مامانم ایناس 

بعدش میگه من دیونه ام برم خونه ای که من بخوام بگیرم به این بزرگی و خوبی نمیتونه باشه و اینجا پدرشوهرم قبض همه چیمونو میده ،

من شاید روزی یکبارم پایین نرم 

میگه زانوهام درد میکنه وای روزی چندبار میاد بالا ،از طرفی وسواسیه هرروز خونه رو جارو میکنه طی مکشه دستمال کشی میکنه راه پله رو تمیز میکنه ،نمیزاره کسی دست به گازش بزنه دوتا تخم مرغ بپزه یا دست به یخچالش بزنه ای واای لک کردن کثیف کردین میگه،

چقدر شماها خوبید و به درد مادرشوهراتون میخورید. مادر شوهر من هم هرکاری عروس براش بکنه به چشمش نمیاد .من اینو دو ماه بعد از عقدم از حرکات و سکناتش فهمیدم از بدگویی های که از جاریم می کرد در صورتی که جلو روش خوب بود. این شد که فقط در صورتیکه خونش باشیم و وسایل پذیرایی بیاره جمع میکنم و میشورمشون.منم دو هفته مریض شدم یه بار غذا درست نکرد برام دو ماه بعدش اون مریض شد منم کاری براش نکردم میدونی چرا . چون میدونم اگه همسایه ها مریض باشن براشون غذا میفرسته و براش زحمتی نداره و من اگه براش میپختم اذیت میشدم.من حامله بودم شوهرم تو خونه اونا مریض شد ولی من خودم غذای شوهرمو آماده میکردم به روی مبارکش نمیاورد مجبور شدم خودمو به مریضی و بیحالی بزنم تا یه تکونی به خودش بده.فکرشو نکن  سن از سی که بگذره خیلی چیزا حل میشه. گذر زمان سریعتر میشه .ناگزیر خودت در اولویت قرار میگیری به جای رضایت دیگران.