2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

جهت معاملات یا مقابلات رسمی قبل از حضور این دستور رو عمل کنید

بخوانید (وجعلنا من بين ايديهم سدا ومن خلفهم سدا فاغشيناهم فهم لايبصرون) 7 بار
سوره الضحى 3 بار
معوذتين هر کدام3 بار
سوره توحید 3 بار

ذکر صلوات 7بار

سپس با توکل بر خدا بطرف شخص یا معامله بروید

یا علی مدد

دایی ابراهیم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

هر گاه متاعی فروش نشود این آیات را بر کاغذی نویسد و در آن نهد از غیب مشتری می‌رسد انشاءا…

(سوره بقره آیات ۴۱-۴۰)

40. یابَنى اِسْرائیلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِىَ الَّتى اَنْعَمْتُ عَلَیْكُمْ وَ اَوْفُوا بِعَهْدى اُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَ اِیّاىَ فَارْهَبُونِ.

41. وَآمِنوُا بِما اَنْزَلْتُ مُصَدِّقَاً لِما مَعَكُمْ وَ لاتَكُونُوا اَوَّلَ كافِرٍ بِهِ وَلاتَشْتَرُوا بِآیاتى ثَمَنَاً قَلیلَاً وَ اِیّاىَ فَاتَّقُونِ.

برای فروش اجناس و متاع
برای فروش اجناس و متاع هفت مرتبه این آیه را بر پیاله ای از آب خوانده سپس آن را بر اجناس خویش بپاشد.

( اگر آب برای آن ها ضرر نداشته باشد ) به زودی به فروش خواهد رفت . بسیار مجرب است .

وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ فَاسْتَبْشِرُواْ بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و هر کجای بدنم درد بگیره که مسکن هم اروم نکنه ۷۰بار حمد میخونم تا ۷۰بار تموم نشده اروم میگیره درد

بیرون کردن شخص از منزل که از وجودش ناراحتین جهت بیرون کردن شخصی که وارد خانه شما میشه و از وجودش ناراحتیتن یا حضورش باعث دردسره وشما نمیتونین علنا حرفی بزنین آیات ذیل رو بطور آهسته تلاوت کنین به نیت اخراج شخص مورد نظر شماو بطرف فوت کنین تا از جاش بلند بشه و بره بیرون

تذْرُوهُ الرِّیَاحُ وَکَانَ اللَّهُ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ مُّقْتَدِرًا رَبَّنَا اکْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ یَوْمَئِذٍ یَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا انْفِرُواْ خِفَافًا وَثِقَالًا

این آیه را سه بار تا هفت بار به صورت مرتب بخونیدو بعد از خواندن رو به طرفت مقابل فوت کنید.حالا اگر طرف پا شده و رفت وظیفه دارید۱۴ صلوات بفرستید

• آیه زیر از سوره یس را در مورد لزوم برای بستن زبان دشمن بخوانید:

«اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون

و این دعا که ۹بار میخونم

کاملا درکت میکنم و واقعا حق داری که ناراحت بشی .رفتار مادر شوهرت خیلی بچگانه بوده ،من نمیدونم سر چی ...

ممنون عزیزم که درکم کردی.... الحمدالله این مسئله همون شب برام تموم شد و عادت ندارم یه مسئله و کش بدم چون احساس میکنم به هرحال پدر و مادرن و اگه من بخوام چیزی ازشون دوباره بگم باعث آزرده شدن همسرم یا حتی خجالتش میشم، امروز خواهرشوهرم استوری گذاشت کلی حدیث و فایل صوتی راجع به نیکی به پدر و مادر، چون واقعا اعصابش و نداشتم هاید کردم استوری شو تا اذیت نشم.... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
ممنون عزیزم که درکم کردی.... الحمدالله این مسئله همون شب برام تموم شد و عادت ندارم یه مسئله و کش بدم ...

آفرین بهت که کشش ندادی👏👏 🌹🌹🌹. معلومه که تو دختر عاقلی هستی ... کار مادرشوهرت رو بزار به حساب  نادانی و اینکه نتونسته خودش رو کنترل کنه وگرنه با تو مشکلی نداشته و احتمالا الان خودش هم پشیمونه.

شما به من لطف داری عزیزم❤❤.من هم از اول، زندگی راحتی نداشتم ولی ۲ تا چیز خیلی بهم کمک کرد . 🌻هر مش ...

عزیزم چقدر خوب که به این درک رسیدید انشالله از این منبعد زندگی همیشه روی خوشش رو بهتون نشون بده♥️🤲🏻🤲🏻

منم زندگی تقریبا سختی رو گذروندم 

بخاطر تعصب یکی از برادرهام

عاشقانه ازدواج کردم و با دخالت و لجبازی های شدید از جانب خانواده همسرم مواجه شدم و بعد از ازدواج متوجه غرور و تعصب همسرم هم شدم 

که خداروشکر  تونستم تا حدودی از پس زندگی بربیام گاهی بهم عجیب سخت میگذره گاهی اونقدر خوبه و دلچسبه که بهتر از اون نمیشه

منم تو این سالها از زندگی شخصیم یاد گرفتم که بدی کردن تاوان داره و تو همین دنیا بدی ها تو زندگی آدما نشون داده میشه

یاد گرفتم باید قوی باشیم و قدر خودمون و سلامتیمون رو بدونیم 

یاد گرفتم خودمو خرج کسانی نکنم که قدرمو نمیدونم 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
این کتاب یکی از دوستای خوب من هست عاشقشم 😍 یکی کتاب شازده کوچولو و یکی دیگه هم کتاب مائده های زمین ...

من فیلم و کتاب رو فقط یکبار میتونم بخونم باردوم فقط نت برداریهامو میخونم 

اما میتونم بگم کتاب راز رو بالای ده بار خوندم 

ممنون از اینکه بهم معرفی کردی کتاب دیگش رو🥰

👏👏👏👏👌👌 راستی من برنامه پینترست رو نصب کردم .خیلی جالب بود .مرسی از شما و مینا جون که این برنا ...

خواهش میکنم گلم🥰

ایشالله بتونی بهترین استفاده رو ازش داشته باشی❤️

دافنه خیلی خوشگله

😅الان بگم آره چون گفتم خودم شبشهم حمل برخودستایی میشه

ولی واقعا خودمم اندام و چهره ش رو دوست دارم و طبق نظریه بقیه شباهت دارم بهش

😅الان بگم آره چون گفتم خودم شبشهم حمل برخودستایی میشه ولی واقعا خودمم اندام و چهره ش رو دوست دارم ...

میتونی عکستو بزاری؟

بچه ها کاش بشع یک تایمی رو مشخص کنیم همه ان باشیم عکسامونو بزاریم ببینیم 🤪

میتونی عکستو بزاری؟ بچه ها کاش بشع یک تایمی رو مشخص کنیم همه ان باشیم عکسامونو بزاریم ببینیم 🤪

راستش نه 

چون که قبلا با دوستای قدیمی اینکار کردم و یه نفر اومد تهدید کرد و کلی ترسیدم من 

همسرم خیلی متعصبه و نمیدونه من اینجا میام 

دلم نمیخواد ریسک کنم 

امیدوارم ناراحت نشی و شرایطمو درک کنی♥️

سحر جان میخوام با دستوری که گذاشتی کالباس درست کنم 

فقط عزیزم اسانس دود چقدر در مزش تأثیر داره؟؟ و اینکه کاور هم بخرم یا با همون قابلمه خوب در میاد واسه بار اول؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
راستش نه  چون که قبلا با دوستای قدیمی اینکار کردم و یه نفر اومد تهدید کرد و کلی ترسیدم م ...

نه عزیزم درک میکنم و ناراحت نمیشم 😍🥰