2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
خواهش میکنم عزیز  سحر بانو جان اگر تونستی سرفرصت هر موقع وقت داشتی کتاب‌هایی که تو لیست گذاشتی ...

چشم حتما .راستی یه کتاب بود که همه توی اینترنت خییییلی تعریف می کردن .یه نفر تو دیجی کالا نوشته بود که خدایا شکرت که بعداز مدتها تونستم این کتاب رو پیدا کنم.منم گفتم حتما کتاب خوبیه من برم بخونم یه وقت از قافله عقب نمونم.

یه نسخه تو نت پیدا کردم و با شوق و ذوق شروع به خوندن کردم صفحه ۲ به بعد همش خوابم می برد یا گوشی به دست که می خوندم یکدفعه گوشی از بالا پرت میشد تو صورتم و از جا می پریدم  .😂😂😂😂😂 نمی دونم مشکل از من بود یا از اون کتاب ولی خدایی من همه کتاب ها رو دوست دارم و تا انتها میخونم . ولی این یه کتاب خیلی عجیب بود .

اسمش هم اینه( جز از کل )شاید شما بخونید و سر در بیارین ولی من نتونستم 🤗🤗😄

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ممنونم، الان میرم پیداتون کنم😘😍

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

عزززززززیییززززم 😍 پیداتون کردم تو پاپیون فالو کردم، چقدر شما هنرمندید، عجب غذاهایی😋

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
چشم حتما .راستی یه کتاب بود که همه توی اینترنت خییییلی تعریف می کردن .یه نفر تو دیجی کالا نوشته بود ...

ای خدا😂😂😂😂😂

تصورت کردم گوشی میفته تو صورتت😂😂

منم خیلی تعریفش رو شنیدم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت رغبت نکردم بخونمش 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دوستای خوبم، من دو شب خان. اده همسرم خونمون مهمان بودن و از صبح کلی تدارک دیدم، مادر همسرم از شب قبل اومده بود خونمون رابطمون خوبه الحمدالله ولی اون شب موقعی که سفره و پهن کردیم سر یه موضوعی عصبانی شد و با همسرم کلی داد و بیداد کرد بعد هم اصلا لب به غذا نزد موقع رفتن من غذا ریختم براش و بزور دادم با خودش برد... خیلی ناراحت شدم بخاطر همسرم اینکه جلو همه اینجوری باهاش حرف زد و داد کشید بعد رفتنشون همسرم بغلم کرد و ازم بابت زحمتی که کشیدم و بخاطر رفتار مادرش و خستگی که مونده بود تو تنم تشکر و عذرخواهی کرد کلی تو بغلش گریه کردم خیلی بهم فشار روحی وارد شد.... نمیدونم در ادامه چطور باید باهاشون برخورد کنم؟ خیلی عصبانی و ناراحتم از رفتارش.... 

منم دنبال کردم صفحتو عزیزم. ماشالله خیلی هنرمندی🌹🌹 مبلاتم خیلی خوشگله😍🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم دنبال کردم صفحتو عزیزم. ماشالله خیلی هنرمندی🌹🌹 مبلاتم خیلی خوشگله😍🌹🌹

خیلی ممنون ،لطف داری عزیزم .❤❤🌹🌹🌹عکس پسرم هم بود .کنار ژله ها وایساده .😊😊اون مبل ها مخصوص استان کرمانه.بهش میگن مبل قالی.هیچوقت خراب نمیشه چون فرشه و جنسش پارچه نیست.

دوستای خوبم، من دو شب خان. اده همسرم خونمون مهمان بودن و از صبح کلی تدارک دیدم، مادر همسرم از شب قبل ...

کاملا درکت میکنم و واقعا حق داری که ناراحت بشی .رفتار مادر شوهرت خیلی بچگانه بوده ،من نمیدونم سر چی باهمسرت بحث کرده ولی وظیفه داشت که به عنوان یه بزرگتر به خودش مسلط باشه و زحمات شما و پسرش رو نادیده نگیره و بعد از مهمونی مساله رو با پسرش حل کنه.. 

.مینا جون لطفا دیگه به روی همسرت نیار  چون دیگه فایده ای نداره و کش دادن موضوع فقط اعصاب و روان شما دوتا رو به هم میریزه.بدترین مجازات برای مادر شوهرت اینه که فعلا چیزی به روش نیاری چون اون الان منتظره تا تو ازش گله کنی و اون هم همه تقصیرها رو بندازه گردن خود شما تا خودش رو بیگناه نشون بده ،ولی بعد از یه مدت که آبها از آسیاب افتاد،حتما به مادر شوهرت بگو که از رفتارش ناراحت شدی و تو خودت نریز .بگو مادرجون من از شما توقع نداشتم که چنین کاری بکنید و زود بحث رو عوض کن .چون اگر هیچی نگی هم تو دلت میمونه و تبدیل به کینه میشه.

خواهش میکنم گل مهربون❤️❤️ چهره خودم شبیه دافنه هست همکارام میگفتن بهم دافنه منم علاقمند شدم بهش😅🥰

دافنه خیلی خوشگله

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

چون کسی به کسی حاجتی داشته باشد و خواهد که حاجتش روا شود این آیه را بر دست راست خود سه مرتبه بخواند و دست بهم آورد .

چون پیش آن شخص رود و در برابر او دست خود را باز کند مقصودش حاصل گردد .

وَیْلٌ لِّکُلِّ أَفَّاکٍ أَثِیمٍ ﴿۷﴾ یَسْمَعُ آیَاتِ اللَّهِ تُتْلَى عَلَیْهِ ثُمَّ یُصِرُّ مُسْتَکْبِرًا کَأَن لَّمْ یَسْمَعْهَا فَبَشِّرْهُ بِعَذَابٍ أَلِیمٍ ﴿۸﴾ وَإِذَا عَلِمَ مِنْ آیَاتِنَا شَیْئًا اتَّخَذَهَا هُزُوًا أُوْلَئِکَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِینٌ

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها این چنتا دعایی که من میزارم خودم حفظم و همیشه استفاده‌ میکنم و اکثرا جواب میگیرم 

زبان بند سریع

وجهت قبول کردن حرف شما به سرعت برق  این دستور برای زمانیست که شما با عجله مجبورین به ملاقات شخصی برین که احتمال میدین کارتون رو انجام نده ویا حرفتون رو قبول نکنه قبل از رفتن به طرف شخص مورد نظر با طهارت ومعطر شده درآینه نگاه کنین وبا انگشت سبابه بر پیشانی خود بنویسید (بدوح) وآیه ذیل را 33 مرتبه بخونین

بسم الله الرحمن الرحیم یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ آذَوْا مُوسَى فَبَرَّأَهُ اللَّهُ مِمَّا قَالُوا وَکَانَ عِندَ اللَّهِ وَجِیهًا ﴿ سوره احزاب آیه ۶۹﴾

یادتون باشه معطر به عطر خوشبو باشین