2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
من هم برنامه پاپیون رو دارم .اونجا هم اسمم سحره و عکس غذاهامو میزارم. برنامه پینترست چه استفاده ای ...

عکس پروفایلتون یا امضاتون چیه؟ سحر که میزنم کلی اسم مشابه میاد بالا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم برنامه پاپیون رو دارم .اونجا هم اسمم سحره و عکس غذاهامو میزارم. برنامه پینترست چه استفاده ای ...

یه برنامه س مثل اینستاگرام ولی ایرانی خیلی کم داره 

بیشتر برای ایده تو هر زمینه ای من ازش استفاده میکنم 

تو یکی از کتابایی که خوندم در موردش نوشته بود که منم گوگل کردم دیدم جالبع نصبش کردم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
پینترست یه اپلیکیشن خارجیه مثل اینستا هر نوع آموزشی و توش سرچ بزنید براتون بالا میاره... من تمام الگ ...

چه خوب🤩🤩🤩 من اسمشو نشنیده بودم.الان میرم پیداش می کنم.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یه برنامه س مثل اینستاگرام ولی ایرانی خیلی کم داره  بیشتر برای ایده تو هر زمینه ای من ازش استف ...

خیلی ممنون دوست خوبم .🥰🥰🥰عکس پروفایلت ،عکس دافنه تو سریال عشق اجاره ای بود.خیلی دافنه رو دوست داشتم.🌹🌹🌹

خیلی ممنون دوست خوبم .🥰🥰🥰عکس پروفایلت ،عکس دافنه تو سریال عشق اجاره ای بود.خیلی دافنه رو دوست داش ...

خواهش میکنم گل مهربون❤️❤️ چهره خودم شبیه دافنه هست

همکارام میگفتن بهم دافنه منم علاقمند شدم بهش😅🥰

خواهش میکنم گل مهربون❤️❤️ چهره خودم شبیه دافنه هست همکارام میگفتن بهم دافنه منم علاقمند شدم بهش😅🥰

چه خوب .پس خیلی زیبایی .😍😍🌹🌹🌹 من هم اخلاقم شبیه دافنه ست .😎😎😎😅

چه خوب .پس خیلی زیبایی .😍😍🌹🌹🌹 من هم اخلاقم شبیه دافنه ست .😎😎😎😅

😘مرسی از تعریفتون

چه جالب😍شخصیت جذابی داشت برای من و البته بدپن اینکه بدونم رفتار و اخلاق شماهم از همون تاپیک زیبا برای من جذابیتی خاصی داره یک خانم اهل دل و زندگی با معلومات عالی♥️

✍🏻✍🏻✍🏻خواهرزادم کتاب شازده کوچولو رو خریده بود

سالها پیش این کتاب رو خونده بودم ولی ازش چندتا جمله یادم مونده بود

تا دیدمش ازش امانت گرفتمو خوندمش

چقدر پاک و معصومانه س حرفای این کتاب❤️

♥️تو همیشه نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی 

♥️محاکمه کردن دیگران کارراحتیست 

مهم محاکمه کردن خود است

اگر توانستی خود را محاکمه کنی آنوقت تو یک فرزانه تمام عیاری

شاید ده تا جمله خاص داره اما واقعا پراز معنا و مفهوم انسانیته🥰

😘مرسی از تعریفتون چه جالب😍شخصیت جذابی داشت برای من و البته بدپن اینکه بدونم رفتار و اخلاق شماهم ا ...

شما به من لطف داری عزیزم❤❤.من هم از اول، زندگی راحتی نداشتم ولی ۲ تا چیز خیلی بهم کمک کرد .

🌻هر مشکلی که تو زندگیم پیش اومد ازش درس گرفتم و به جای پاک کردن صورت مساله سعی کردم حلش کنم و نزارم که یه اتفاق بد، دوباره برام تکرار بشه.این باعث شد که قویتر بشم .

🌻دوم اینکه زندگی رو سخت نمی گیرم  و سعی می کنم از تک تک لحظه های زندگیم لذت ببرم و همیشه هم آمادگی مواجهه با بدترین اتفاق ها رو دارم ،چون میدونم که هیچ چیزی ابدی نیست .

✍🏻✍🏻✍🏻خواهرزادم کتاب شازده کوچولو رو خریده بود سالها پیش این کتاب رو خونده بودم ولی ازش چندتا جم ...

این کتاب یکی از دوستای خوب من هست عاشقشم 😍

یکی کتاب شازده کوچولو و یکی دیگه هم کتاب مائده های زمینی آندره ژید 

این دو تا سوای از بقیه کتاب ها هستن برام و مثل یه مسکن واسم عمل میکنن 

هر وقت یکم حال روحیم مساعد نیست میخونمشون 

مائده های زمینی یکم عرفانی فلسفی هست و حوصله و صبر میخواد خوندنش ولی عالیه 👌

نور خواهی مستعد نور شو.... 
✍🏻✍🏻✍🏻خواهرزادم کتاب شازده کوچولو رو خریده بود سالها پیش این کتاب رو خونده بودم ولی ازش چندتا جم ...

👏👏👏👏👌👌

راستی من برنامه پینترست رو نصب کردم .خیلی جالب بود .مرسی از شما و مینا جون که این برنامه رو معرفی کردین.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

این کتاب یکی از دوستای خوب من هست عاشقشم 😍 یکی کتاب شازده کوچولو و یکی دیگه هم کتاب مائده های زمین ...

مرسی عزیزم .اسم این کتاب رو هم توی لیستم نوشتم تا حتما سر فرصت برم سراغش .🌹🌹🌹❤

مرسی عزیزم .اسم این کتاب رو هم توی لیستم نوشتم تا حتما سر فرصت برم سراغش .🌹🌹🌹❤

خواهش میکنم عزیز 

سحر بانو جان اگر تونستی سرفرصت هر موقع وقت داشتی کتاب‌هایی که تو لیست گذاشتی رو بذار اینجا ببینم کدوم رو نخوندم منم بخونمش. 🌹

نور خواهی مستعد نور شو....