2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پیداش کردم عزیزم بازم ممنون .این هم اگه بشه برای شب یلدا درست می کنم.

خواهش میکنم سحرجان. منم فقط همین دو تا پیجو دارم ولی انصافا دوتاشون خیلی خوبن با همه نکاتش میگن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ممنون از شما دوست عزیزم،منم رفتم پیجشو فالو کردم ،عالیه 

خواهش میکنم گلم🌹🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها جون سلام

لطفا برنامه های پرکاربردی که روی گوشیتون دارید و ازش چیزی یاد گرفتید یا براتون خیلی کاربردی رو بگید که ماهم آنا بشیم و در صورت لزوم نصب کنیم

گوشیم فرمت شده و دارم دوباره برنامه نصب میکنم 

پینترست

سرآشپز پاپیون 

این دوتا عضو ثابت گوشی من هستند وات و تلگرامم 

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
بچه ها جون سلام لطفا برنامه های پرکاربردی که روی گوشیتون دارید و ازش چیزی یاد گرفتید یا براتون خیلی ...

من هم برنامه پاپیون رو دارم .اونجا هم اسمم سحره و عکس غذاهامو میزارم.

برنامه پینترست چه استفاده ای داره؟

بچه ها جون سلام لطفا برنامه های پرکاربردی که روی گوشیتون دارید و ازش چیزی یاد گرفتید یا براتون خیلی ...

منم همین دوتا برنامه و دارم، عااااااشق پینترستم هرچی و سرچ کنم میتونم پیدا کنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دوستان اگر دستی بر خیاطی دارین یا علاقه دارین تو تلگرام  کانال خیاطی عطیه رو سرچ کنین  آ ...

ممنون از پیشنهاد خوبتون

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
من هم برنامه پاپیون رو دارم .اونجا هم اسمم سحره و عکس غذاهامو میزارم. برنامه پینترست چه استفاده ای ...

پینترست یه اپلیکیشن خارجیه مثل اینستا هر نوع آموزشی و توش سرچ بزنید براتون بالا میاره... من تمام الگوهای خیاطی و کارهای بافتنی و از پینترستم میگیرم... سال گذشته که پسرم کلاس اول بود کلی کاربرگ مفید واسه پسرم تونستم پیدا کنم... پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید