2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سخت شد 🤔🤔🤔ای نامردا😅😅😅

😆😆داریم قربون صدقه مازندران میریم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
شه پرون مارون دم نزه تنه بلاره😔

😔😭😭

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

دوستان گل دیجی کالا تا فردا تخفیف های خوبی داره 

من رفتم کتاب 8 جلدی داستان های شاهنامه رو برای بچه هام و کتاب ایران بین دو انقلاب و کویر رو گرفتم 

اگر تمایل داشتین یه سر بزنین و استفاده کنین فقط نکته مهم اینکه حتما نظرات رو بخونین تا از کیفیت چاپ و کاغذ مطمئن باشین

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بعدازظهر ی سری عکس ازطبیعت شمال که هیچ جای دنیا نداره میفرستم کیف کنین🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

چیشد عکسا 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شه پرون مارون دم نزه تنه بلاره😔

😢😢😢

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
این جمله یعنی چی .. چرا همتون گریه می کنین ؟🤔🤔

یعنی فدای پدر و مادرهامون بشیم که تن و بدنشون خسته است و استراحت ندارن