عزیزم من حال و روزتو میفهمم ادم داغون میشه بچه رو تو اون وضعیت میبینه دختر من فقط تو ماشین درحال حرکت اروم میشد یه ننو سنتی هم براش تهیه کردیم تو اون میخوابید آرومش میکرد،،،پدی لاکت و پروکید و این داروها تاثیر زیادی نداره بهش بده نه که قط کنی ولی کلا باید زمانشو بگذرونه تا خوب بشه دختر من پنج ماهگی خوب شد
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
آخیییی ازون کولیکای سخت بود پس.بازم خداروشکر که گذشت
اره یجوری گریه میگرد انگار دور از جونش مار نیشش زده بود هول میکردیم زمستونم بود میپیچیدمش لای پتو مهلت لباس پوشوندن نمیداد بهمون،،میبردمش تو ماشین اروم میگرفت
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))