2777
2789

دختر من ۱ ماه و نیمشه شب که میشه خیلیییی گریه میکنه و هیچ جوره ام اروم نمیشه جوری که منم پا به پاش گریه میکنم 😭😭بمیرم براش

کسی اینفاکول استفاده کرده؟؟تاثیر داره؟؟

از کجا اصلش و پیدا کنم؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

باور کن من هممممه دارویی برا کولیک بش دادم هیچ کدوم اثر انچنانی نداره ،،،شب به شب سوار ماشین میشدیم تا خود صبح تو خیابون می‌چرخیدم تا اروم باشه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضد نفخ هرچی میدی بده اما قطره پروبیوتیک برا کولیک معجزه میکنه.پروکید عالیه

به خدا بچم امشب چشماش از گریه قرمز شده بود😭😭😭😭

پروکید دادی؟)

بله هم خارجی هم ایرانی،،همچی امتحان کردم ،چنتا دکترم عوض کردم دیگه پنج ماهش که شد خود به خود خوب شد

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
بله هم خارجی هم ایرانی،،همچی امتحان کردم ،چنتا دکترم عوض کردم دیگه پنج ماهش که شد خود به خود خوب شد

آخیییی ازون کولیکای سخت بود پس.بازم خداروشکر که گذشت

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
عالی بود من از انگلیس برام آوردن. ولی حتما قطره پدیلاکت ۱۰ قطره هر روز بده بهترین دکتر اینو بهم گفت ...

نمیدونید اصلش و از کجا گیر بیارم؟؟

خدایا😭😭😭😭

عزیزم من حال و روزتو‌ میفهمم ادم داغون میشه بچه رو تو اون وضعیت میبینه دختر من فقط تو ماشین درحال حرکت اروم میشد یه ننو سنتی هم براش تهیه کردیم تو اون میخوابید آرومش میکرد،،،پدی لاکت و پروکید و این داروها تاثیر زیادی نداره بهش بده نه که قط کنی ولی کلا باید زمانشو بگذرونه تا خوب بشه دختر من پنج ماهگی خوب شد

آخیییی ازون کولیکای سخت بود پس.بازم خداروشکر که گذشت

اره یجوری گریه میگرد انگار دور از جونش مار نیشش زده بود هول میکردیم زمستونم بود میپیچیدمش لای پتو مهلت لباس پوشوندن نمیداد بهمون،،میبردمش تو ماشین اروم میگرفت 

اره یجوری گریه میگرد انگار دور از جونش مار نیشش زده بود هول میکردیم زمستونم بود میپیچیدمش لای پتو مه ...

وای درک میکنم چه دورانی گذروندی.حالا مال ما فقط بیست روز این وضعیت بود مرگو‌ تجربه کردم. انشالله بچه ها همیشه سلامت باشه و خیال مادرا راحت باشه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا