وای درک میکنم چه دورانی گذروندی.حالا مال ما فقط بیست روز این وضعیت بود مرگو تجربه کردم. انشالله بچه ...
الهی 🙏
کلا خیلی اذیتمون کرد بعدم درگیر ریفلاکسش شدیم بعدم کرونا گرفت بستری شد چند وقت وای که نگم چی کشیدم ده سال پیر شدم همه موهام ریخت ،،،خدا نیاره اون روزارو
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام رویا جان دقیقا شما رو از بارداری و زایمان پسرتون یادمه. میخواستم اگه میشه تجربتونو راجب ...
سلام عزیز دلم ...خوب بودنش خیلی خوبه من راضیم از فاصله سنیشون...اما پسرم اوایل یه کم حسودی میکرد اما خواهرش و هم خیلیی دوس داره ..دیگه کاری که اول و اخر باید انجام بشه دیگه🤣هر چه زودتر بهتر