2777
2789
عنوان

مچ گیری من😕🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست
فدا سرت... طرف ازدواج میکنه بعد یه عمر زیر یه‌ سقف بودن با همسرش متوجه میشه ادمی که فکر میکرده نیست! ...

آره واقعاخداروازته دلم شکرمیکنم که دستشوبرام روکرد؛چون امکان نداشت انقدگیج بازی دربیاره وازطرفیم خداروشکرمیکنم که رفتارای زشتش همش یادم میادوبابت نبودنش غصه نمیخورم وبردحساب میکنم؛اماتووقاحتش موندم،چون فقط من بودم که بااخلاقای مضخرفش کنارمیومدم،به هرحال قسمت این بوده😾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعاخداروازته دلم شکرمیکنم که دستشوبرام روکرد؛چون امکان نداشت انقدگیج بازی دربیاره وازطرفیم خدا ...

ایول دمت گرممممم😌👍🏻👍🏻👍🏻

منم بعد از کات اصلا دلتنگ یا افسرده نبودم😆 خوشحالم بودم تازه...

کسی که بدونه لیاقتش بیشتر از اون ادمه و واقعا تو رابطه خوب بوده و طرفش بیشور بوده دیگه حسرتی نداره! اصلا پشیمونم نمیشه از نبود طرف...

یه مدت بگذره دوراشو بزنه میفهمه تو چه لطفی میکردی بهش با تحمل کردن اخلاقای بدش...

پشیمون میشه برمیگرده درخواست بخشش میکنه

واسه منکه اینطوری شد...اونموقع خیلی خوشگل میشه مجددا ضایعش کنی‌...😌

سلام (-:
ایول دمت گرممممم😌👍🏻👍🏻👍🏻 منم بعد از کات اصلا دلتنگ یا افسرده نبودم😆 خوشحالم بودم تازه... کس ...

مطمئنم که به شدت داره میسوزه😂چون هی میگفت آررررره آرهههه بروبرو دوست پسرجدیدبگیربعدسیگارمیکشید🤣منم گفتم صدالبته همینکارومیکنم؛بعدگفت این کاراتوواسه شوهرآیندت نگه دارکه چک کنی طرفو،خواهرمم گفت ایشالله باکسی ازدواج میکنه که ازتهه دل بهش اعتمادداشته باشه ونیازی به این کارانباشه اونم باحرص گفت آره چقدم آدمای این دوره زمونه قابل اعتمادن🤣این انقدپرروئه که توقع داره من پی ام بدم دوباره اوکی شیم ولی خودش نیادجلو؛انقدکه پرروواعتمادبه نفس کاذب داره ولی توخواب بببینه