2777
2789
عنوان

مچ گیری من😕🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ری اکشن اون چی بود؟! خواهرت خوب کاری کرده😁

قرارگذاشته بودبادختراییی که میدونست چقدبه منوخواهرم بدکردن،دوستایی که دیگه باهاشون کات کرده بودیم؛استوری دختره روریپ زده بود ...جووووون پس کی برنامه کنیم خونه علی اینا؟😐بعددختره خودش بایکی دیگه بوداصلابیواینستاش قلب گذاشته بود😐

ری اکشن اون چی بود؟! خواهرت خوب کاری کرده😁

بهم گفت گوه خوردی گوشی منوگشتی؛ولی بعدازچند دقیقه میخواست مجابم کنه که اشتباه میکنم ودروغ پشت دروغ واسه اینکه توجیه کنه عوضی بازیشو

قرارگذاشته بودبادختراییی که میدونست چقدبه منوخواهرم بدکردن،دوستایی که دیگه باهاشون کات کرده بودیم؛اس ...

چقدر بیشورررر

خوب شد متوجه شدی

ولش کن بره دنبال همونا ک لایقشن

این ادم درست بشو نیست خودتو اذیت نکن

سلام (-:
بهم گفت گوه خوردی گوشی منوگشتی؛ولی بعدازچند دقیقه میخواست مجابم کنه که اشتباه میکنم ودروغ پشت دروغ و ...

میگفتی به خورد و خوراک تو دست نمیزنم عن اقا💩💩

خودت بهتر میدونی الان با چه ادمی طرفی...

توبه گرگ مرگه

سلام (-:
چقدر بیشورررر خوب شد متوجه شدی ولش کن بره دنبال همونا ک لایقشن این ادم درست بشو نیست خودتو اذیت ن ...

یکسال ونیم عمرموگذاشتم پاش؛گفتم خیرسرش سی سالشه😑خیلی وقیحانه رفتارکرد؛به شعورم توهین شداصلا،میگفت قراره بادوست پسرش بیاد،منم گفتم خوب منم باهات میام پس؛قول میدم بدرفتاری نکنم باهاشون که ببینم چی میگه که دیدیم به تته پته افتاد

یکسال ونیم عمرموگذاشتم پاش؛گفتم خیرسرش سی سالشه😑خیلی وقیحانه رفتارکرد؛به شعورم توهین شداصلا،میگفت ق ...

فدا سرت... طرف ازدواج میکنه بعد یه عمر زیر یه‌ سقف بودن با همسرش متوجه میشه ادمی که فکر میکرده نیست!!!

دوستی و رابطه ی نزدیک به ۲ سال که هیچی دیگه‌‌...

خودتو سرزنش نکن تقصیر تو که نیست... خداروشکر زودتر فهمیدی. دوست من بعد ۸ سال متوجه شد دوست پسرش چه اشغالیه🥲

سعی کن با خودت کنار بیای و قیدشو بزنی دیگه

سلام (-: