2777
2789
عنوان

استعداد هنری...

132 بازدید | 16 پست

شده یه چیزیو خیلی بخواید، خیلی دوست داشته باشین ولی نتونید؟ زندگی همش پول واسه خوردن و اجاره خونه نیست، گاهی وقتا آدم دوست داره بره دنبال علایقش... ولی خب خیلیا نمیتونن، یا نمیخوان یا واقعا نمیتونن...

منم زندگیم نقاشیه، عاشق آبرنگم، کلاً وقتی رنگا رو قاطی میکنم روحم زنده میشه...

کاش میتونستم منم یاد بگیرم، بهتر بشم...

ببخشید بچه ها، تو دنیای بیرون آدم نمیتونه راحت حرف بزنه، دلم گرفته بود گفتم بیام با شما نی نی سایتی های مهربون با صفا حرف بزنم🥲 گاهی وقتا آدم روش نمیشه با اطرافیان حرف بزنه...

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
خب مشکل چیه

پول🤣 ولش مهم نیست، الان مشکل همه اینه...

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایط مالیم طوری نیست که بتونم آبرنگ بخرم

من عاشق پزشکی بودم اما اصلا پول نداشتم برم کتاب هاشو بخرم یا برم کلاس کنکور برای همین کنکور انسانی د ...

منم به خاطر پول نمیتونم... فکر کن یه آبرنگ ساده آقامیری با کاغذ آبرنگ نمیتونم بگیرم

نقاشیام تاپیکای قبلیم هست میتونین ببینین، اولین کارام هستن، تازه آبرنگ دستم گرفته بودم، با آبرنگ خواهر شوهرم کشیدم

منم به خاطر پول نمیتونم... فکر کن یه آبرنگ ساده آقامیری با کاغذ آبرنگ نمیتونم بگیرم

منم بابام هم بهم پول نمی‌داد ولی خب تقصیری نداشت چون واقعا میدونستم پول نداشت.ولی هرگز ازش دست نکش شده با بدترین مارک هم شده برو دنبال نقاشی 

مثل ما 

هعی

منم بابام هم بهم پول نمی‌داد ولی خب تقصیری نداشت چون واقعا میدونستم پول نداشت.ولی هرگز ازش دست نکش ش ...

من الان تو کارتم ۹ تومن هست، اگه میشد پس انداز کنم خوب بود، ولی فعلا نمیتونم متاسفانه

چرا زانوی غم به بغل گرفتی. مارک عالی حالا نمیخواد بخری مارک ارزونتر بگیر. یه جوری میگی انگار هیچ راه ...

ببخشید🥲

آره خدا بزرگه...

آخه لوازم نقاشی خیلی گرون شدن...

ببخشید🥲 آره خدا بزرگه... آخه لوازم نقاشی خیلی گرون شدن...

اره درکت میکنم عزیزم منم هنر کار میکنم، ولی اگه یه چیزی برام گرون باشه خورد خورد میگیرم. مثلا برای آبرنگ شما میتونی رنگای آقامیریو تک تک بخری. حدود ۶ ۷ تا رنگشم که داشته باشی تقریبا همه رنگا رو میتونی بسازی. مث مداد رنگی نیست که هر رنگو باید جدا بخری. اگه سخت نگیری میشه.