2777
2789
عنوان

کررررونا

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 54 پست
بله ولی الان سه ماه گذشته خیلیم شدید گرفتم

خب بدنتون لابد هنوز اونقدري قوي نشده كه بعد از سه ماه هنوزم ريه تون خوب نشده . فاميل ما هم الآن حدود 7 ماه از كرونا گرفتنش ميگذره هنوز ميگه حالم خوب نيست . بايد به خودتون برسيد . خيلي راحت ميتونيد اين مشكلات رو حل كنيد . آب سيب به شرطي كه قند خون نداشته باشي و افراط نكنيد كه قند نگيريد عاليه . براي قوي شدن و رفع ضعف و خستگي و جون گرفتن خيلي خوبه . اما جگر سفيدو كباب كن . قشنگ مغز پختش كن . يه دقيقه اي هم كباب ميشه . فقط ريز ريز سيخ بزن كه قشنگ همه جاش بپزه . معجزه ميكنه . هر دارويي بخوري نميتوني مثل اين معجزه كنه . حتي گرون ترين داروهاي دنيا . اصلا باور كن درمان اين بيماري ها اين قدر ساده س كه نميتونن كشفش كنن . همه ش دنبال يه فرمول پيچيده ن . ريه ي شما الآن اگر با ميكروسكوپ ببينيد آسيب ديده . تخريب شده . نميشه كه همين جوري خود به خود خوب بشه . براي ساختن ساختمون بايد آجر داشته باشي يا نه ؟ اين همون آجرهاييه كه ريه ت لازم داره . نتيجه شو ببيني تعجب ميكني . فوري اثر ميكنه . يكي دو روز بعد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریه ش هم درگیر شده بود

اصلا نزاشتيم كار به اونجا بكشه . براش جگر سفيد كباب مبكرديم كه اگر هم ريه ش احتمالا قرار باشه درگير بشه اين اتفاق نيوفته . خوشبختانه نزاشتيم بدنش ضعيف بشه خوب شد . اگر به ريه نزنه هم خيلي راحت تر خوب ميشه . سخت ترين كرونا همينه كه به ريه ميزنه . اين مشكل هم بتوني حل كني بقيه ي كرونا خيلي آسون خوب ميشه . نگران نباش اصلا . توكل به خدا . بسپارش به خدا . تو هم وظيفه تو درست انجام بده . بقيه شو بسپار به خدا . اصلا هم انرژي منفي نداشته باش . بد به دلت هيچوقت راه نده كه اگر بد به دلت راه بدي خوب نيست . از همين الآن بگو خدا شفاي مادرمو رسوند . خيالت راحت باشه . 

آب هویج 

آب سیب 

دمنوش 

خواب حسابی 

سوپ 

ماهیچه توی شیشه بپز

به امید خدا زود خوب میشن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ممنون عزیزم

در پناه خدا باشید 

نگران نباش 

فقط رسیدگی حسابی 

یک رسیدگی بدون خستگی 

و مفصل 

اصلا هم نترسید نه شما و نه مادرت 

روحیه خیلی مهمه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خب بدنتون لابد هنوز اونقدري قوي نشده كه بعد از سه ماه هنوزم ريه تون خوب نشده . فاميل ما هم الآن حدود ...

نه خیلی ضعیف شدم البته قبلش هم بودم بدتر شدم اره نفس میکشم انگار ریه ام کوچیکه مرسی خیلی لطف کردی

خودشناسی DNA plus