من مادرم پیوندیه کرونا گرفت دکتر با ۴۰درصد درگیر و اکسیژن ۹۹بستریش کردن الان بعد از دو روز با کپسول اکسیژن به زور اکسیژنش ۷۰میشه این یعنی درگیری ریه ش بیشتر شده تو رو خدا بهم جواب بدین
خب بدنتون لابد هنوز اونقدري قوي نشده كه بعد از سه ماه هنوزم ريه تون خوب نشده . فاميل ما هم الآن حدود 7 ماه از كرونا گرفتنش ميگذره هنوز ميگه حالم خوب نيست . بايد به خودتون برسيد . خيلي راحت ميتونيد اين مشكلات رو حل كنيد . آب سيب به شرطي كه قند خون نداشته باشي و افراط نكنيد كه قند نگيريد عاليه . براي قوي شدن و رفع ضعف و خستگي و جون گرفتن خيلي خوبه . اما جگر سفيدو كباب كن . قشنگ مغز پختش كن . يه دقيقه اي هم كباب ميشه . فقط ريز ريز سيخ بزن كه قشنگ همه جاش بپزه . معجزه ميكنه . هر دارويي بخوري نميتوني مثل اين معجزه كنه . حتي گرون ترين داروهاي دنيا . اصلا باور كن درمان اين بيماري ها اين قدر ساده س كه نميتونن كشفش كنن . همه ش دنبال يه فرمول پيچيده ن . ريه ي شما الآن اگر با ميكروسكوپ ببينيد آسيب ديده . تخريب شده . نميشه كه همين جوري خود به خود خوب بشه . براي ساختن ساختمون بايد آجر داشته باشي يا نه ؟ اين همون آجرهاييه كه ريه ت لازم داره . نتيجه شو ببيني تعجب ميكني . فوري اثر ميكنه . يكي دو روز بعد .
اصلا نزاشتيم كار به اونجا بكشه . براش جگر سفيد كباب مبكرديم كه اگر هم ريه ش احتمالا قرار باشه درگير بشه اين اتفاق نيوفته . خوشبختانه نزاشتيم بدنش ضعيف بشه خوب شد . اگر به ريه نزنه هم خيلي راحت تر خوب ميشه . سخت ترين كرونا همينه كه به ريه ميزنه . اين مشكل هم بتوني حل كني بقيه ي كرونا خيلي آسون خوب ميشه . نگران نباش اصلا . توكل به خدا . بسپارش به خدا . تو هم وظيفه تو درست انجام بده . بقيه شو بسپار به خدا . اصلا هم انرژي منفي نداشته باش . بد به دلت هيچوقت راه نده كه اگر بد به دلت راه بدي خوب نيست . از همين الآن بگو خدا شفاي مادرمو رسوند . خيالت راحت باشه .
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!