2777
2789
عنوان

کررررونا

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا؟ صبز کن همون خویش می‌کنه اکسیژنش هم که بالاست حتی نگرانی نیست اون رمدسیویر هوایی که زده خوبش م ...

فکر کنم فعلا ۲یا۳تا زدن بخش خلوته فقط دوتا بیمار بستریه خوب بهش رسیدگی میکنن

تورو خدا بگو چی براش خوبه 

براي درگيري ريه ش برو از قصابي جگر سفيد تازه پيدا كن . براش چند سيخ كباب كن . براي ريه ش عاليه . من خودم امتحان كردم . قبلا ريه م خيلي خز خز ميكرد . يه حديث ديدم نوشته بود هر قسمت از بدن گوسفند براي همان قسمت از بدن انسان مفيده . گفتم حالا كه ريه م خز خز ميكنه بزار ريه ي گوسفند بخورم . ريه همون جگر سفيده . رفتم جگر سفيد گرفتم . سه سيخ خوردم فرداش خوب شدم . در حالي كه يك هفته بود ريه م خز خز ميكرد و خوب نميشد . براي اينكه بدنش هم ميگي ضعيفه و قوي بشه آب سيب تازه براش ببر . روزي دو ليوان براش ببر . آب سيب خيلي شيرين هم نبر . از اين سيب هاي كه خيلي زرد و شيرينه نبر . از اين سيب هاي يه مقدار سبز تر و ترش تر بهتره . اما اون جگر سفيد رو حتما براش ببر . ريه ش رو به شدت قوي ميكنه . مثل اينه كه مثلا يه خونه تيرآهن هاش از بين رفته يا اينكه پوسيده شده . تو كه نميتوني با گچ و سيمان تعميرش كني . بايد حتما با آهن تعميرش كني . الآن هم مادرت ريه ش درگير شده . مواد لازم براي بازسازي ريه رو بايد بهش برسوني . تو جگر سفيد اين مواد به فراووني هست . 

دور از جون شما کرونا داشتین

نه .من خودم خدا رو شكر هنوز نگرفتم . اين كه ميگم براي قبل از كرونا بود . ريه م همچين خز خز ميكرد . دكتر هم رفتم فايده نداشت . ديدم داره بدتر ميشه . با سه سيخ جگر سفيد خوب شدم . معجزه ميكنه . اما خواهر زاده م كرونا گرفت . با همين آب سيب و جگر سفيد بهش رسيدگي كرديم . جوري بود كه ميگفت كرونا از يه سرما خوردگي ساده هم راحت تره . حواسمون بود سيب هاي زياد شيرين بهش نديم كه قند نگيره . بيمارستان هم نبرديمش . همون تو خونه ي خودشون بهش ميرسيديم . اگر يه مقدار به مادرت رسيدگي كني فوري خوب ميشه . همين ريه ش كه درگيره ميتوني با دو سه روز جگر سفيد خوردن خوبش كني . به راحتي از وضعيت خطرناك خارج ميشه . اما بهش برس . فردا حتما براش پيدا كن . يه جگر سفيد تازه . نمك هم زياد نزن . ريز كباب كن و قشنگ هم بچرخونش كه نسوزه . بلد باشي راحت از سد اين مريضي عبور ميكنيد .