2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا حق طلاق و فرزند مهم تر از مهریه ست؟؟!

چون وقتی یه زن میخواد جدا بشه که انقدر مرد ازارش داده که حاظره همه چیزو بزاره بره اگه زن بخواد جدا بشه یک ریالم بهش نمیدن چون حق طلاق همیشه بامرده و مهم تر از همه بچس که ازت میگیرش اگه مادر باشی میفهمی با ارزش ترین دارایی جهان فرزند ادمه  به نظر شما داشتن پول زیاد بهتره یا کنار فرزند بودن فکر کن داری تو زندگی عذاب میکشی ۴۰۰۰ تام مهرته شوهره میگه انقدر طلاقت نمیدم تا خودت به تنگ بیای ول کنی بری بدون این که هزار تومن بهت بده  اخرشم بخواد بده قانون انقدر راه فرار برای مرد گذاشته یکیش همین قسطی کردن مهریس

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ
ولی یبا بهم گفت ماشینو خونه به اسمت میزنم بعدا .فقط سر عقد  ۱۴ تا کن بخاطر خانوادم

بعدا هم همون خانوادش نمیزارن چیزی ب اسمت کنه 

ب خودشون باشه ک واقعا اینکارو میکنن ولی همین پدرومادراشون نمیزارن

چون وقتی یه زن میخواد جدا بشه که انقدر مرد ازارش داده که حاظره همه چیزو بزاره بره اگه زن بخواد جدا ب ...

چقدر بد و تاسف آور واقعاا...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
خب چه فایده داشته برا دختره😕

هیچی کلی هم کرایه وانتی داد بردش بهشت زهرا😂😂😂فاز عاشقانه نگیرید خیلی دقت کنید  اونام عاشقو معشوق بودن که همچین مهریه ای بریدن وقتی میرین تو اتاق حرف بزنید تماااااام خواسته هاتون رو بگید و روشون وایسید زندگی انقدر ها راحت نیستاااا

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ
هیچی کلی هم کرایه وانتی داد بردش بهشت زهرا😂😂😂فاز عاشقانه نگیرید خیلی دقت کنید  اونام عاشقو م ...

اره بابا...

من و شوهرم که رفتیم تو اتاق برا مهریه حرف بزنیم شوهرم گفت ۱۰۰ تا سکه بزن گفتم نه ۳۱۳ تا بعد گفت اینطور نمیشه پس من ۵ تا بچه میخوام اینم شرط من😳😂

خندم گرفت گفتم ولم کن توروخدا دیگه به شوخی گذشت و گفت باشه ۳۱۳تا سکه با یه سفر کربلا

منم کییییف کردم😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
چقدر بد و تاسف آور واقعاا...

من خواهرم جدا شده همسرش بهش خیانت کرد خواهرم به خاطر بچش تحمل کرد بعد شوهره انقدر ازارش داد تا خواهرم خوش درخواست طلاق داد شوهره حتی نزاشت یه لباس با خودش ببره الان رفته خونه پدرم پدرمم میگه اجازه نمیدم بچه اون مردو بیاری تو خونم حالا اگه حق طلاق و بچه باهاش بود خوبه اصلا ۱۴ تا سکه بهش میداد میتونست یه خونه کوچیک بگیره اجاره و با بچش زندگی کنه الان هرروز از دوری بچش میمیره و زنده میشه 

من خواهرم جدا شده همسرش بهش خیانت کرد خواهرم به خاطر بچش تحمل کرد بعد شوهره انقدر ازارش داد تا خواهر ...

اخی چقدر سختتتتت والا خدا صبر و آرامش بده بهش بنده خدا چقدر ناراحت شدم هووووف

اره بابا... من و شوهرم که رفتیم تو اتاق برا مهریه حرف بزنیم شوهرم گفت ۱۰۰ تا سکه بزن گفتم نه ۳۱۳ تا ...

حالا که تعریف کردی منم بگم یادش به خیر من و همسرم با هم دوست بودیم پدرم اسرار به ۶۰۰ تا سکه داشت همسر منم پدرش میگفت زیاده بشه ۳۰۰ تا خولاصه اینا هی باهم کل کل میکردن همسرم گفت عجب گیری کردیم با اینا منم در گوشش گفتم ولشون کن مهم نیست یه روز  بعد عقد همه رو میبخشم بزار الان اینا خودشون به نتیجه برسن خولاصه اونا رفتن خونشون گویا همسرم برای پدرش تعریف کرده بود پدر شوهرم خیلی خوشش اومد و گفت لازم نیست فردای عقد ببخشی معلومه اهل زندگی هستی خولاصه شد ۶۰۰ سکه و بعد یه سال من یاد قولم افتادم فوری رفتم مهرمو ببخشم شوهرم نمیزاشت دیگه به زور کردمش ۳۰۰ تا پدر شوهرم که متوجه شد اومد خونه ای که توش زندگی میکردیم رو زد به نامم 

این شد داستان مهریه من حالا اگه مرد به فکر زندگی و ابروش باشه هیچوقت دو دوتا چهارتا نمیکنه برای ر ز طلاق زن باید به فکر باشه چون پناه نداره  ولی مرد نه

فقط بگو خانوادم مخالفن 

اما اگه دیدی واقعا قبول نمیکنه و هیچ راهی نیس 

بعدش چون دوسش داری قبول کن ولی همون روزای اول بگو خونه رو ب اسمم کن بهشم بگو ب هیچکی هیچی نگه ک میخواد ب اسمت کنه چون رأی شو میزنن

حالا که تعریف کردی منم بگم یادش به خیر من و همسرم با هم دوست بودیم پدرم اسرار به ۶۰۰ تا سکه داشت همس ...

اخی چه خوب والا ماشاءالله بهتون واقعا...عاقبت بخیر بشید ان شاءالله

اخی چه خوب والا ماشاءالله بهتون واقعا...عاقبت بخیر بشید ان شاءالله

ممنونم