2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست
قطره کیمیا ؟

ن اسم نداشت اصلا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیمیا؟

ن اصلا اسمی روش نبود.بوشم مث نفت و رنگ بود.من و پسرم بالای یکماه درگیر بودیم 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
رشکاشم پوک میکنه؟

اره والا

بنظرت یه قطره می‌تونه رشک رو‌پوک کنه؟

نمیدونم تعریفش رو زیاد شنیدم میخواستم امتحان کنم که خداروشکر خلاص شدم

لباس و رو بالشی و ... رو میشوری؟ 

لباسهای اضافهرو جمع کن ‌ . سه چهار دس برا نیاز بزار

نمیدونم تعریفش رو زیاد شنیدم میخواستم امتحان کنم که خداروشکر خلاص شدم لباس و رو بالشی و ... رو میشو ...

این کارم کردم ولی من سالنم سرامیکه  اتاق هام موکت هست چکار کنم؟

نمیدونم تعریفش رو زیاد شنیدم میخواستم امتحان کنم که خداروشکر خلاص شدم لباس و رو بالشی و ... رو میشو ...

الان رشک تو سرتون نیست ؟اخه خلاصی ازش راحت نیست اصلا

واقعیت فقط با همین قطره؟

اره خدا شاهده.

این کارم کردم ولی من سالنم سرامیکه  اتاق هام موکت هست چکار کنم؟

همه رو جارو بکش و به موکت ها و مبل اسپری بزن 

رو بالشی و روتختی هم مرتب عوض کن . 

و حتما یک نفر سرت رو بگرده یک روز درمیون . رشک ها انقدر ریزن که با شونه هم ممکنه خارج نشن ‌ . مو هات رو روزی دو بار شونه بکش و شونه رو بزار تو اب بعد شونه کردن هر دسته مو و با شامپو صد شپش بشورش