2777
2789
عنوان

قاعدگی ...

167 بازدید | 16 پست

پریو...هستم فردا باید برم مدرسه خیلی هم حالم بده دارم میمیرم از درد نمی دونم چی بخورم بهتر بشم میشه راهنماییم کنید قبل از کرونا هر ماه بیمارستان بودم تا یکم حالم بهتر میشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا فردا بهتر میشی دیگه.

حوله یا کیسه آب گرم بزار .یدونه هم ژلوفن قبل کلاس بخور تا اخر کلاسا میزونی

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
تا فردا بهتر میشی دیگه. حوله یا کیسه آب گرم بزار .یدونه هم ژلوفن قبل کلاس بخور تا اخر کلاسا میزونی

نه عزیزم متاسفانه توی هفت روزش چهار روزش افتادم توی رخت خواب از درد  

الان که فقط قرص و شیاف هیچ جوشانده ای درد شدید و کم نمیکنه فقط سعی کن مایعات گرم کنی و بری دستشویی‌ هر چی بیشتر ادرار‌ دفع بشه دلدرد کمتر میشه 

منم‌ هر ماه‌ زیر سرم‌ بودم‌ 

ولی ۲ماهه‌ رژیمم‌ رو به سمت سالم خواری بردم‌ و چای سبز و دارچین میخورم‌ واقعا دردام‌ کم‌ شده  منی که  ۱بسته ژلوفن‌ تو دو روز میخوردم‌ باز درد داشتم‌ این‌ ماه فقط ۲تا خوردم😍 و قبلا به خاطر قرص اصلا خونریزی نداشتم‌ فقط درد بود الان‌ کامل پریود میشم‌ تو هم‌ از ماه بعد رعایت  کن‌ حتما جواب میده

الان که فقط قرص و شیاف هیچ جوشانده ای درد شدید و کم نمیکنه فقط سعی کن مایعات گرم کنی و بری دستشویی‌ ...

میشه بیشتر بگید مثلا چیارو رعایت کنید بخدا من هرماه ارزوی مرگ میکنم از شدت درد گریه میکنم و نمیتونم راه برم

میشه بیشتر بگید مثلا چیارو رعایت کنید بخدا من هرماه ارزوی مرگ میکنم از شدت درد گریه میکنم و نمیتونم ...

رروغن و به کل حذف کردم  شکر و شیرینی جات  مصنوعی نمیخورم  به جاش خرما و مویز میخورم‌ 

هر چیزی و با مصلح‌ میخورم  مثلا برنج سفید نمیخورم‌ مگر اینکه با شوید باشه یا زیره‌ چون‌ گرم میکنه‌ 

هر روز صبح‌ ناشتا آب و لیمو میخورم‌ 

نمک و خیلی کم‌ کردم 

آب فراوان‌ میخورم‌ 

و ایروبیک‌ و یوگا  رو شروع کردم‌ 

قهوه هم  گزاشتم  کنار دیگه

به جای قهوه چای ماسالا یا چای سبز با دارچین میخورم‌ 

هر شب هم‌ شیر و زنجبیل و دارچین