2777
2789
عنوان

بیاین😓😱😱😱😱😱

1078 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها الان از خریدای لازم واسه عروسیم اومدم..لوازم ارایشایی که خریدم شد2.500😐چقد گرون شده واقعا کاش نمیگرفتم 😭😭نامزدمم هیچی نگفت گفت هرچی دوس داری بگیر...اینم بگم که خرجای عروسی همشون پای خودشه و باباش اینا یه قرون نمیدن😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نامزدت اگه وضعش خوبه چ اشکالی داره فدای سرت ومبارکت باشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدایی لوازم ارایش نخرین من جز رژ هیچی نمیزنم😂😂😂

سلام نداجون خوبی؟😍

منم فقط رژوریمل میزنم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بعدم واجب نیست چیزایی که تو خودت داری رو برا خرید عروسی بری دوباره بخری.

مثلا دیدم حتی سشوار و بابیلیس و اتو مو لباس زیر و مانتو شلوار و این چیزام میخرن با اینکه خودشون دارن 

Having fun while stuck in life
نامزدت اگه وضعش خوبه چ اشکالی داره فدای سرت ومبارکت باشه

وضعش که بد نیس خداروشکر ولی میگه کم خرج کنیم که واسه عروسی کم نیاریم....نمیشع اینارو که بعد ازدواج خرید.باباشم هزارتومن بهمون نمیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز