2777
2789
عنوان

بیاین😓😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 26 پست
سلام زری جان خوبی ممنون گلم خوش برگشتی😍

خوبم قربونت برم خوشگلم مرسی😍😘

رنگ موهات خیلی خوشگل شده اجی مبارکت باشه 😍😘

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وضعش که بد نیس خداروشکر ولی میگه کم خرج کنیم که واسه عروسی کم نیاریم....نمیشع اینارو که بعد ازدواج خ ...

واقعاگرونیه اجی توگناه نداری عروس هم باید همه چیزبخره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
واقعاگرونیه اجی توگناه نداری عروس هم باید همه چیزبخره

فداتشم بخدا واسه خرید ذوق داشتم الان انگار همه ذوقم از بین رفته....هرچی میخوام بخرم میگن بعدا هم میتونی بخری.نمیدونم چیکارکنم😔

فداتشم بخدا واسه خرید ذوق داشتم الان انگار همه ذوقم از بین رفته....هرچی میخوام بخرم میگن بعدا هم میت ...

مبارکت باشه گلم ب خوشی استفاده کنی غصه نخورایشالاخدادوبرابرشوب شوهرت بده 😘

فداتشم بخدا واسه خرید ذوق داشتم الان انگار همه ذوقم از بین رفته....هرچی میخوام بخرم میگن بعدا هم میت ...

بعدان دیگه بیفتی تو زندگی نمیتونی هرچی فکر میکنی لازمه ودلت میخاد بگیر ولی لباس عروس سعی کن کرابه کنی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز