2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم شغل مناسبم چیه

55 بازدید | 8 پست

من روزی به یچی علاقه پیدا میکنم هیچ چیزی نمیتونه سیرابم کنه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم هیچ هدفی ندارم که براش تلاش کنم 

تست. Mbti هم دادم شخصیتم intj هست امسال کنکوریم اما اصلا نمیدونم باید برای چی درس بخونم و هدفی ندارم ک منو سوق بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری  ریاضیم خوب بود

دلیل قانع کننده ای نبود ولی اوکی (:

ی کتاب هست تمامی رشته های دانشگاهی رو معرفی کرده (اسمشو تو پست بعد میگم بت)

برو اون رو بخون از هر رشته ای خوشت اومد ، شروع کن به تحقیق ،

حالا این تحقیق میتونه شامل (بازار کار ، علاقت ، درآمد، موقعیت اجتماعی، موقعیت مهاجرت،رتبه ی لازم برای رسیدن بهش ، بهترین دانشگاه دارای این رشته و ...) باشه .

بعدددد اگر برات ممکن بود برو تو محیط اون شغل و یا کسایی ک مشغول ب اون کر هستن و رو ببین و نهایتا تصمیمتو بگیر ، هدفتو انتخاب کن و متناسب با اون تلاش کن 💜

دلیل قانع کننده ای نبود ولی اوکی (: ی کتاب هست تمامی رشته های دانشگاهی رو معرفی کرده (اسمشو تو پست ...

بله کلاا کورکورانه انتخاب رشته کردم ممنون میشم اگه معرفیش کنی مرسی از وقتی که گذاشتی