2777
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلبرگام ریخت

ناراحت نشیا

خیلی واضح بود از حسودی گفتن

ببین دیدن چقد قیافت خوبه که اینجوری سوختن

که بیان نت وصل کنن تو گروه پی ام بدن وووو....

منم خودم شهرستانم شهرای بزرگ میرم ب کتفمم نیست

بنظرم قبل لفت باید شماره اتیش نشانی رو میدادی اوضاع خراب بود😐😂😂🤝❤

به عنوان کسی که یچیزی تو این مایه هارو تجربه کردم بهت میگم اینده می‌یاد ده سال دیگه میگذره و تو خواه ...

انشالله مهربونم

انشالله هرروز موفق تر از دیروزت باشی😍

توجه نکن باباااا

تو زیباترینی اونا حسادت میکنن

مهم قلب پاکه که شما داری

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بمیرم برات:)

منم اینجوریم 

اما دلیلش رو پیدا کردم !!

اونا حسودن یچیزی ت وجودت دیدن ک خودشون ندارن...

مطمئن باش از اونا بهتری❤️

و اینو بدون ک این زندگی توئه هیشکی برات نمیمونه میفهمی هیشکی... تا ته این راه فقط خودتیو خودت پس خودت رو دوست داشته باش

🌻 چیزی ک ۵ سال دیگه برات مهم نیست بیشتر از ۵ ثانیه براش ناراحت نباش🌻

گلبرگام ریخت ناراحت نشیا خیلی واضح بود از حسودی گفتن ببین دیدن چقد قیافت خوبه که اینجوری سوختن ک ...

😂😂اخخ 

نمیخواستم دهن به دهن بشم واسه همین لفت دادم فقط

اخ چه پیشنهاد خوبی

پس دیگه گریه نکن

💋💋💋

بگو یا علی و شروع کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

کاش عکستو بزاری

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
بمیرم برات:) منم اینجوریم  اما دلیلش رو پیدا کردم !! اونا حسودن یچیزی ت وجودت دیدن ک خودشون ...

خدانکنهههه قوت قلب😍

مرسییی از این همه انرژییی مثبتت دورت بگردم❤

ب من تو دانشگاه یکی گف معلومه اینجایی نیستی گفتم از کجا معلومه گفت کلا شهرستانیا معلومن دیگ خودشم شهرستانی بودا منم گفتم واسه همین منم فهمیدیم توهم شهرستانی هستی؟گفت نمیدونم گفتم شایدم دهاتی باشی با این رنگ مقنعت و ... خلاصه کلی ازش ایراد گرفتم 😂😂 

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز