2777
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 158 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نمیکنم زشت باشی چون دختر زشت کلا نداریم و اینکه صورت زشت سگش شرف داره به سیرت زشت من فکر میکنم ...

اخ که چقدر حرفت به دلم نشست مهربونم 😍😍

خیلی دلم گرفته بود نمینوشتم داغون میشدم

عشقممممم چراااا اخه توجه میکنیییییی میخوای باهم ددس بخونیم ؟ منم یازدهم تجربی ام‌میخوام مثل ادم شروع کنم😢دوست داشتی بیا باهم استارت جدیشو بزنیم تو هم‌اصلاااا ب حسوداییی دورتتتت توجه نکننن

قشنگگگگگ معلومه حسودی کردن تو هم به خودت رسیدی سوختن ولشون کن تمرکزتو بزار رو درست 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
عشقممممم چراااا اخه توجه میکنیییییی میخوای باهم ددس بخونیم ؟ منم یازدهم تجربی ام‌میخوام مثل ادم شروع ...

واییی آرهههه حتما عزیزممم خیلی خوشحال میشم 😍😍😍بهم پیام بده لطفا تا از هر اپی گفتی همراهی کنیم 

ای داد🤣🤣🤣🤣

ببین منو 

من هر جا برم همه ازم متنفرن

کلا ی موجود نفرت انگیزم برا بقیا با  اینکه قیافمم خوبه 

اونی ک دوستش داشتم الان عاشق یکی دیگس

بگیر ب تخمت

ادم بعضی اوقات ناراحت میشه 

ولی خب چاره چیه 

بیشتر ب خودت برس  ابرو بردار  صورتت اصلاح کن مورنگ کن باور کن همه تو این دوران بیریختن ولی تا این کارا رو نکنی ک قیافه ادم عوض نمیشه همین موهای لامصب لعنتی ادمو بیریخت میکنن😑

وقتی سنت بیشتر شد هر عملی ک دوست داشتی انجام بده 

واییی آرهههه حتما عزیزممم خیلی خوشحال میشم 😍😍😍بهم پیام بده لطفا تا از هر اپی گفتی همراهی کنیم&nbs ...

باشههه درخواست دوستی میدم بهت همینجا شمارمو اونجا میدم اینجا نمیشه یکی بر میداره❤

جشن بگیر

برای کسایی که بهت حسادت میکنن

با

فستیوالی

از موفقیت هات...

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز