2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست
خیلی غلط کردن زشت رفتار اوناس دارن بهت حسودی میکنن مدیونی اگ بزاری حرفاشون روت تاثیر بزاره ایشالله ب ...

فدای لطفت بشممم من اخه مهربونم چقدر اروم گرفتم با حرفاتون❤😍😍😍😍🥺🥺

کاش عکستو بزاری

عکسشو بزاره ک چی بشه😑بر فرض محاللل هم‌اگه یک عیبی داشته باشه مشکلش چیه؟؟ مگه همه باید خوشگل باشن انسانیت و شعور پس کجاس ینی ادما به خاطر ظاهرشونه که رفتار باهاشون مشخص میشه؟؟؟؟ خیلیییی زشته خیلیییی🤦‍♀️شما رو نمیگمااا اون همکلاسیا بیشعور و بی فرهنگشو‌ میگم😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک « تو » فقط حالت را خوب میکند🌹

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
عکسشو بزاره ک چی بشه😑بر فرض محاللل هم‌اگه یک عیبی داشته باشه مشکلش چیه؟؟ مگه همه باید خوشگل باشن ان ...

منظورم این بود عکسشو میزاش بیشتر میگفتیم اونا الکی گفتنو از حسودیشون بود😐

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

کلا بعضی دخترا ببینن یکی ازشون سر تره می‌گردن نقطه ضعفشو پیدا کنن ک اینجوری نابودش کنن، نقطه ضعف همه ی خانوما هم چهره و اندامشون هست مطمعنن ب این دو فقط میتونن گیر بدن برای نابود کردنت ک فکرت مشغول بشه از پیشرفت جا بمونی 

خلاصه میگم حرفاشونو ب هيچ جات نگیر با قدرت بیشتری ادامه بده، حرف مفت اضافه ای هم زدن بگو سیرت زیبا رو ترجیح میدم ب صورت زیبا، شما برید با خوشگلا رفاقت کنید چون منم مایل نیستم ذات زشتتون رو تحمل کنم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

م عکسات چقد باخودت فرق دارن

شاید کلی فی لتر میزدی و کلاس میزاشتی موقع چت کردن اونام تصور ذهنیشون از تو ی دختر لارج و خوشگل بود وقتی دیدنت ک معمولی و شخصیت عادی داری شکه شدن 

خیلی بیشعورن ک پیام دادن خب ینی چی مگ خودشون چ شکلین؟ توهم جواب میدادی خفه شو ب تو چ خودت کی هستی حالا میمون

گلم تو ب عنوان مدل زیبایی نرفتی اونجا ک برای  این ک درس بخونی بی خیال حرفاشون

خیلی طبیعی ک بعد اون حرفا ناراحت شدی و حتی گریه کردی خب اعتماد بنفس پایین اومده ولی سعی کن فراموش کنی چون تو هدفت چیز دیگست

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
خدانکنهههه قوت قلب😍 مرسییی از این همه انرژییی مثبتت دورت بگردم❤

فدات شم من دختر قوی 😁❣️

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه با موفقیتت انتقام بگیر 

کاش همشهری بودیم رفیق شفیقت میشدم😂

عزیزم اول با یه بزرگتر مشورت میکردی حال اونارو میگرفتی بعد لفت می دادی 🤔 باید بهشون میگفتی تا حالا خودتونو تو آینه دیدید، بعد هم میگفتی  بچه زرنگ ها همیشه حسود دارن،،،،، ،عزیزم  آدم های منفی رو شناختی، بذارشون کنار 

سلام عزیزم ....یه لحظه یاد خودم افتادم با اینکه وضع خونوادم و درسم خیلی ازونا بهتر بود بازم منو مسخره میکردن با اینکه یه قیافه معمولی داشتم ....ولی بعدش آرزو داشتن دوست من باشن ...باهیچکدومشون حرف نزن دیگه بلانسبت زر مفت زیاد میزنن بقول معرو هرچی ادا مال بچه گداس اعصابم خورد شد اعتماد بنفس داشته باش

ای داد🤣🤣🤣🤣 ببین منو  من هر جا برم همه ازم متنفرن کلا ی موجود نفرت انگیزم برا بقیا با &nb ...

😂😂😂

من واقعا از چهرم راضیم حتی مامانم همیشه میگه تو از بقیه خواهرات خوشگل تری فرزند دومم و بقیه ازدواج کردن اما اینکه اینجوری حرف زدن و تو گروه خیلی قلبمو شکست

موقع امتحانا ک به تقلب نیاز دارن توهم اونجوری تلافی کن

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
کلا بعضی دخترا ببینن یکی ازشون سر تره می‌گردن نقطه ضعفشو پیدا کنن ک اینجوری نابودش کنن، نقطه ضعف همه ...

وای ارع انقددررر به من گفتن چقد چاقی چقد فلانی ی بار پشت در کلاس وایساده بودم ی دختره ک خودشم هیکلش فرق خاصی با من نداشت بهم گفن یا خدا تو با این هیکلت پشت در وای میسی😔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز