زردیس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6821 عنوان شوهرم همش از سن و سال زنهای دیگه میگه ... 2081 بازدید | 31 پست مثلا میگه زن پسرداییم ۲۴ سالشه، چه کم سن و سالهیا فلان همکارم کم ساله یا فلان بازیگر یا خوانندهمن ۳۵ سالمهحس میکنم میخواد مثل کارای دیگش اینجوری تحقیرم کنه شما باشید بهتون برنمیخوره شوهرتون همش از کم سن و سالیه زنای دیگه بگه؟؟ 1400/08/23 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلستر_هلو عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 2190 بکشش جیغ جیغوعه سایتم اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45892 خودش احیانا جنین هست مگه ؟؟ میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
asallllaaaaa۳ عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 2988 حساس نباش درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔ لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 من باشک زبونشومیبرم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
کپلیییییی عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 2826 نه ولی حالشو میگیرم نامحسوس نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
tiyro عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3785 روی اعتماد بنفس و عزت نفست کار کن، کتابای مخصوص داره حالا صوتی یا غیره انقدر اعتماد بنفس داشته باشی ک حرفاش برات مهمم نباشه بمرور خودش میفهمه هرکسی شخصیت خودشو داره و قابل مقایسه نیست
زنجان۶۴ عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 989 مکه خودش چند سالشه یه استوری تو اینستا دیدمنوشته بود مردا از چه زن هایی خوششون میادمردها از همه جور زن خوششون میاد غیر از زن خودشونشوهر های الانی هم که عین سگ فقط دنبال هیزی و چشم چرونی هستن
حورا۰۰۰ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 928 بگو به سن نیس به ژنه! ما مث قالی کاشون هر روز بروز میشیم و جوونتر. همممش خودتو برخ بکش با ارامش
فاطمه7696 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 8466 شوهر من هم سنای منو میخواد تعریف کنه میگم هم سن من میگ ن بابا یارو بچس بعد کاشف ب عمل میاد هم سنه منه😐😂یا مثلا خواهرزادش هم سنیم ی چی بشه میگ بچس ولش کن میگم هم سنیم😐 میگ خب اون بچه مونده ازش بپرس منظورش چیه اونا مثل ما خانما با منظور حرف نمیزنن همون جور ک از واضح صحبت کردن خوششون میاد همون جور هم واضح صحبت میکنن بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020