2777
عنوان

هدیه های سرعقد

176 بازدید | 19 پست

سلام من عقدم چند ماه دیگه عروسیمه و خانواده ی همسر من رسم دارن دوساعت قبل از جشن عروسی جشن عقد میگیرن و فامیلاشون کادو میدن بعد از عقد و حالا چند روز پیش مادرشوهرم گفت کادوهای عقدهم ماله ماست چون هزینه ها واقعا گرونه و وضع مالیه خوبی دارن و الکی همش پیشه من مینالن که واقعا خسته میشم از دروغاشون  و خساستشون به معنای واقعی خسیسن و همسرمم میگه بزار راجعبه این موضوع ها خانواده ها حرف بزنن یعنی حرف مامان باباشو قبول دارهواقعا خیلی بهم زور اومده دارم داغون میشم میخوان هدیه های سر عقدمو بر دارن الکی میگن ما رسم داریم من چه کار کنم مشاور هم میگه واسه اینکه جنجال نشه بده ببرن هدیه هاتو😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا هدیه هاتو بردار واسه خودت اینو حتما به مادرشوهرت بگو هدیه ها واسه منه دروغ میگن بیشتر خانواده شوهر که تازه عروس دار میشن نمیخوان زیاد بریز و بپاش کنن و اذیت می کنن زرنگ باشی همه رو میگیری حتی شده با دعوا اونا مال توئه نه کسی دیگه اشتباه‌منو نکن من پول کادو های سر عروسیم تو تالار رو دادم دست خواهرشوهرم بهم کفت بده من نگه دارم فکر کردم میخواد کمک کنه جمع که شد داد به باباش خرج تالار کرد

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

من باشم نمیدم  بگو اگه اینجوری سر همون مراسم عقد هرکی کادو اورد بلند بگو واس من نمیارین که همه واس مادرشوهرمه میگه کادو هاتو بده ب من   اینجوری همش تو جمع بگو ابروش بره

ما برای عقد کادو رو به دختر میدیم 

برای جشن عروسی به پسر میدیم 

بعد عروس و داماد رو دعوت میکنیم کادو به عروس میدیم 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

بزار اونا هدیه طرف خودشون بردارن شما هم هر چی طرف شما دادن بردارین بگو رسم ماه هم اینجوریه

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

خرج مراسم باکیه؟ هرکس خرج می‌کنه پول رو برداره

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

اولین کاری می کنی اول یه ادم مطمین از فامیل و خانواده خودت که هدیه ها رو بدی دستش نگه دارن پیدا کن و بهش بگو به هیچ احدی نده یه ادم زرنگ پیدا کن زبون دار باشه و به کسی نده اگه نداری که همه رو پیش خودت نگه دار زبون داشته باش وگرنه تا اخر عمرت باید باج بدی منتظر شوهرت نباش که کاری کن مرد های ایرانی اینجور وقتا لال میشن

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

شما هم کادوهای طرف خودتون رو بردار  بگو بابام داده که الان کادو دادن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

[QUOTE=215351878]اولین کاری می کنی اول یه ادم مطمین از فامیل و خانواده خودت که هدیه ها رو بدی دستش نگه دارن پیدا کن و ...[/QUO خواهر هست و خوبه تو اینجور مواقع ولی بعدش فردا پس فرداش میگن بیار بده یا میان میگیرنش