2789
عنوان

مزونیدلینگ

179 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

کسی هست اینجا مزونیدلینگ انجام داده باشه؟نتیجه ش چطور شد ؟ 

هزینه ؟؟ 

درد داره؟

میشه لطفاً توضیح بدین برای چه سنی مناسب هست اصلا زیر ۱۸ سال انجام میدن؟؟

من لک و منافذ و تیرگی پوست داشتم،مزو انجام دادم،بعدش هم روتین پوستی داشتم،پوستم خیلی خوب شده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لک و منافذ و تیرگی پوست داشتم،مزو انجام دادم،بعدش هم روتین پوستی داشتم،پوستم خیلی خوب شده

میشه بگی‌‌کی انجام‌دادی ؟ ینی‌چه فصلی ؟ 

آخه گاهی مزو باعث لک‌هم‌میشه 

.
درد نداشت؟هزینه ش چطور بود چند جلسه رفتین؟

درد نداره قبلش پماد بیحس کننده میزنن،یک جلسه یکساعته رفتم،۵۰۰ تومن تو مرداد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
میشه بگی‌‌کی انجام‌دادی ؟ ینی‌چه فصلی ؟  آخه گاهی مزو باعث لک‌هم‌میشه

مرداد رفتم،دکتر میگفت پاییز بهتره،اما من بخاطر بچه کوچیکم تو تابستون از خونه بیرون نمیرفتم نور آفتاب به پوستم آسیب نمیزد

واسه چه مشکل پوستی میخوای بری؟من چند جلسه انجام دادم واسه جای جوش خیلی عالیه. بله زیر۱۸هم انجام میدن

مرسی عزیزم....منم برا جای جوش میخام

ببخشید برا بدن هم انجام میدن؟؟