2777
2789
عنوان

مرد بی پول ...

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری کاملا ولی مسئله جنسی شاید روش تاثیرگذاشته انگیزه نداره کم حرف هم میگی هست خب نمیدونی تودلش ...

ذاتش سرده ...هیچی براش مهم نیست 

کار میکنه ولی اهل ریسک نیست 

میگه انشالله خودت پولاتو جمع میکنی و برای خودت طلا میخری 

جواب ابلهان خاموشیست
اوهوم

ببين عزيزم سنت كم نيست منم ٤٠سالمه تو اين سن بايد كاملا منطقي باشيم نه از روي احساس رفتار بكنيم شوهرهامون نتيجه انتخاب خودمون بودن اونزمان با چن باز يا بسته انتخاب كرديم الان نتيجه رفتارهاي گذشته خودمون رو ميبينيم من خودم دو سال با شوهرم دوست بودم باز ميگم ايران و فرهنگ ما جوريه كه نميشه يك پسر رو قبل از ازدواج شناخت حالا هر چقدر كه دوست باشيم بايد جداقل هم شش سال بچه نياريم تا شناخت كامل باشه حالا شما بچه هم اوردي و الان افتادي به چرا گفتن ها 

منكه زندگي شما رو نميدونم اما احتمالا تا اينجاش همش دست خودت بوده پس نتيجه اعمال و انتخابات خودت بوده حالا دركت ميكنم خسته اي روحت و جسمت خسته است بايد تلاش كني براي ساختن و درست كردن شوهرت رو دكتر ببر خودت تلاش كن براي كار تا شوهرت هم تشويق بشه براي حركت و فعاليت بيشتر خانوم محور خونه است ميتونه روح و شادي بياره خونه يا ميتونه گرد غم رو بپاشه تو خونه 

الان بشيني و ناله كني جز اينكه افسردگي بگيري چي بهت ميرسه ؟ميتوني مثلا الان طلاق بگيري؟اوضاعت از اينم بدتر ميشه والا

بچع ات چند سالشه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببين عزيزم سنت كم نيست منم ٤٠سالمه تو اين سن بايد كاملا منطقي باشيم نه از روي احساس رفتار بكنيم شوهر ...

منم دقیقا میگم اشتباه خودمه ....توی شرایط بحران و بدون فکر ازدواج کردم ....دکتر هم زیاد بردمش ازطب سنتی تا سک س تراپ و اورولوژی و مشاور روانکاو و مشاور زوج درمان.....هیچ فایده ای نداره هیچی 

کلا ایشون سرد مزاج و ناتوان و زود انزال هست که مهمترین قسمت اینه که خودشم دلش نمیخواد درمان بشه 

کار میکنه اما اهل ریسک نیست 

منم خسته ام ولی دنبال بیشتر پیشرفت کردن خودمم 

در کل کاری نمیشه کرد 

جواب ابلهان خاموشیست