مرد نه خونه داره نه شغل دولتی ، درآمدش حدود شش تومن در ماه ، پدرش یه واحد داده که فعلا توش زندگی کنن ،نه سفر میرن نه طلا میخره نه موبایل نه لباس گرون....هیچی هیچی ، فقط در حد خورد و خوراکشون درامد دارن ،سه نفرن ،زن و مرد یک بچه ....ناتوانی جنسی هم داره و اهل حرف زدن زیاد هم نیست،مهربونه و نجیب و از زنش حمایت میکنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه عاشقشی و اونم دوست داره بساز باهاش،کمکش کنه بتونه پیشرفت کنه و حقوقش بیشترشه،اگه عاشقش نیسی و هی میخای مقایسه کنی خودتو آزارنده
دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
وقتی یک بچه دارن دیگه نمیشه بپرسی آیا این زندگی درست هست یا نه
باید تلاش کنند مشکلات رو برطرف کنن
ناتوانی جنسی با مراجعه به پزشک
سطح مالی هم با تشویق برای کار و درآمدزایی بیشتر
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پس جاش اینجا نیست و فقط برو مشاوره اینجا همه کینه مردا رو دادن ذهنتو خراب میکنن که فکرت منفی شه رو شوهرت به نظرم شوهرت خیلی خوبه و یکی دو مورد عیب رو میشه درستش کرد
همسرش چرا نمیره سراغ شغل دوم؟ یا دنبال یه شغل بهتر امیدوارم آقا افسرده یا تنبل نباشه
ولی جدا از راه پیشرفت خیلی ها این وضعیت دارن مقصر هم فقط همسر نیست واقعا شرایط زندگی سخت شده ،نباید افسرده و ناراحت بشیم فقط میتونیم راه های جدید امتحان کنیم از آنلاین شاپ تا چیزای دیگه