2777
2789
عنوان

مرد بی پول ...

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی نجیب بودنش از همین ناتوانیع جنسیشع 

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
به نظر شما این زندگی خوبه با این چیزایی که نوشتم 

به نظر من نه، راستش زندگی برای هیجان و لذتاش خوبه، اگه من لباس خوب نپوشم،سفر نرم ، بعد از گذشت 40 سال نگا ب زندگیم میکنم و میبینم ک فقط زنده موندم، دلم نمیخواد اینطوری بشم

گلی هستم از گل های جهنم🌹
با اینهمه معایب بیاد نانجیب هم باشه!

خیلی ازت انرژی میگیرم هر جا ببینمت ی لبخند گوشه لبم جا میکنه

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

بازم بهتر از خیلیاست بنظرم خیلیا صبح وشب زنشون کیسه بوکس شده بچه بیماری روحی گرفته همون پول خورد وخوراکم ندارن

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
به نظر شما این زندگی خوبه با این چیزایی که نوشتم 

عزیزم هر کسی ممکنه عیبی مشکلی داشته باشه 

فکر کردی همه کامل صد در صدن نه عزیز اینطور نی 

این اقا خوبیهایی داره که عیباش به چشم نمیادش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

جنبه های منفیش بیشتره دیگه

تو فکرت جدایی شده و خسته شدی اومدی نطر ما رو بپرسی که بگین ن سخته و تو خودتو قانع کنی که پس حق با مته ببین چی میگم همه کسایی که الان بهت گفتن ن زندگی نمیکنم یا سخته خودشون با سوخری زندگی میکنن که صد برابر بدتره و خیلی چیزای بد دیگم دارن با حرف بقبه زندگیتو خراب نکن بساز زندگیتو برا ناتوانایی جنسی هم دکتر و سکسولوژی برو 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕