2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفرت ورزیدن شما فقط ب خودتون آسیب میزنه و اعصابتون رو ب هم میریزه وگرنه اونا ککشونم نمیگزه

اره اما فقط دارن آسیب می‌زنن بخدا جووینیمون رفت اما باز نمیذارن به خواسته هامون برسیم درد اینه شوهرم دنبال اینه بقیه ناراحت نشن ی وقت مثلا خونه عوض کنه یا ماشین ، اصلا به مغزش خون نمی‌رسه بفهمه بگه به اونا چه 

نفرت ورزیدن شما فقط ب خودتون آسیب میزنه و اعصابتون رو ب هم میریزه وگرنه اونا ککشونم نمیگزه

دقیقا همینطوره اونا همشون دنبال زندگی وخوش گذرونی خودشونن من پیر شدم از بس به کارای وحشیانه شون فک کردم ونتونستم کاری کنم

عزیزم قصد تو هین ب شمارو ندارم کلا میگم

باورت میشه انقد این جملات رو با خودم تکرار کردم ک حالم از این مدل حرف زدنام بهم میخوره و کلا بدتر میشم

ولی استارتر عمرررررا اندازه من نفرت داشته باشی،حرفاشون کاراشون حرکاتشون نیش زدناشون یادم میاد داغ می ...

من به حدی بدی دیدم ازشون که حتی شنیدن صداشون تا یه هفته اعصاب و روانمو به هم میریزه. تپش قلب میگیرم اصلا.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7605027/%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ac%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%af%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%ae-%d8%b1%d9%88%da%86%db%8c-%d8%a8%d8%af%d9%85?postId=215100790

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

من همیشه خونه تنهام یه بار انقد دلم گرفته بود پیش مادرشوهرم گریه کردم که تو خونه دارم دیوونه میشم همسرم همش سر کاره منم جوونم دلم تفریح میخواد حالا اونا هر جنعه میرفتن تفریح با این حال منو خبر نمیکردن با خودم گفتم حتما دوس دارن خودشون تنها باشن تا اینکه برادر شوهرم ازدواج کرد و هر جمعه با تودشون میبردنش اونم بعد قضایایی یه سال بعد طلاق گرفت منم گله کردم گفتم اونا با خودتون میبردین ولی منو نه گفت نه چون اون خونش با ما تو یه حیاطه

برادرشوهرم حیاطش رو با مادرش جدا کرد دوباره زن گرفت و اینیکی رو هم هر جمعه با خودشون میبرن جالب اینکه منم چون خونه برام خفس میرم دم در اونا از جلوم رد میشن و یه تعارف نمیکنن 

تا این حد براشون بی ارزشم

اره اما فقط دارن آسیب می‌زنن بخدا جووینیمون رفت اما باز نمیذارن به خواسته هامون برسیم درد اینه شوهرم ...

اره منم ازشون متنفرم

توخواستگاری گفتن خونه وماشسن ومغازه میدیم  ینی قول شرف داد پدرشوهرم وخواهرشوهرم که دوستم بود و معرف بود

منم قبول کردم با پسرشون که سرباز بود ازدواج کنم 

گفتم خب پدرش پشتش

ولی فقط یه مغازه داد شوهرم کار کرد اونم کلی ازمون کند به خدا

بیشتر از پولی که کار کرد شوهرم

امردز رسما اون مغازه رم ازش گرفت

از ته دلم نفرینشون کردم که منو گول زدن