2777
2789
عنوان

ژلیش کنم؟+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 40 پست
ناخن ها خودت خوشگله که

دلم یکم تنوع میخاد

بعد ناخنمم بلند ک میشه از گوشه ها میشکنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه باکاشت کردم واسه هفت پشتم بسه ببین ژلیش هم بلاخره ناخن سوهان میکشن اسیب میبینه ناخن خودت عالین من که دیگه هیچوقت ازاین علطانمیکنم اونم براعروسیم بودانجام دادم بعدچهارماه تازه الان ناخنم خوب شده

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
کی گفته ناخن خراب میشه؟؟ اره اون ناخنی که روش ژلیش میزنی دیگه باید بیاد رشد کنه بره   اگه بخوای ...

آره برای ریموو گفتن خراب میشه

نمیدونم عزیزم منم تجربه ندارم واس همین پرسیدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چند؟

نمیدونم دوستم ناخن کاره😁🤩

آره ژلیش کن

ناخن های خودت خیلی خوشگله ولی خب تنوع می شه 

من یه مدته شدیدا دوست دارم برم ژلیش کنم ولی مثل سگ از دستگاه یووی می ترسم 😶😶 "یووی از عوامل جهش زای دی ان ای هست منم که قشنگ بدنم منتظره 😂" 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
میخوای چیکا همینطوری عالیه

یکم رسیدگی و تنوع بشه برام

محکمم بشه نشکنه

آره برای ریموو گفتن خراب میشه نمیدونم عزیزم منم تجربه ندارم واس همین پرسیدم

عزیزم خراب میشه ولی بعدریموخیلی بایدصبرکنی تاناخن اصلیت برگرده ناخن نرم میشه

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
آره برای ریموو گفتن خراب میشه نمیدونم عزیزم منم تجربه ندارم واس همین پرسیدم

می تونی خودت محلول ریموو ژلیش بخری دیگه اونطوری سطح ناخنت با سوهان برقی آسیب نمی بینه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
آره ژلیش کن ناخن های خودت خیلی خوشگله ولی خب تنوع می شه  من یه مدته شدیدا دوست دارم برم ژلیش ...

قربون تو  و اون بدن و اون دی ان آت برم♥🤩

عیب نداره ی لا ک خوشگل بزن بهش 😍😍😍😍

منم افتاده تو. کلم دیگه